Економіка світу
Подобається

Географічний гороскоп. Дізнайся, які країни варто відвідати, а куди краще не сунутися!

04/11/2015
Географічний гороскоп. Дізнайся, які країни варто відвідати, а куди краще не сунутися!

Мені здається, що в світі не існує людей, які не люблять подорожувати. Навіть найзапекліші домосиди при слушній нагоді відправляються хоч в якусь поїздку. Сьогодні ми хочемо поділитися з тобою гороскопом, пов'язаним з країнами і континентами. Ні, звичайно ж, ми не будемо прогнозувати майбутнє тієї чи іншої країни в залежності від її знака зодіаку. Ми хочемо зв'язати темпераменти різних знаків зодіаку з подорожами по країнах. Хтось любить жаркий клімат, комусь більше підійдуть гори або північ. Деякі люди цінують строгі традиції і манірність, а інші не уявляють своє життя без веселощів і яскравих карнавалів. Загалом, давай з'ясуємо, яка країна, на думку зірок, підходить тобі більше …

Овен

Вогненний темперамент Овна буде відмінно гармоніювати з жаркими арабськими країнами: ОАЕ, Єгипет, Саудівська Аравія … А ось жінки-Овни віддадуть перевагу Африці, але не країнам арабського світу. Їм цікаво буде зробити сафарі десь в Танзанії або забратися на Кіліманджаро. Нудьга сильно пригнічує Овнів, тому тихі і консервативні країни їм відвідувати не варто.

Телець

З одного боку, Тельцям не чужі пригоди, але з іншого – вони скрізь шукають комфорт і затишок. Тому їм точно сподобається в Норвегії. Також непоганими варіантами будуть Японія чи Англія. А ось в Африку Тельців зовсім не тягне.

Близнюки

Повітряні Близнюки можуть повні груди вдихнути свободу в США. Країна, де править думка, грошові потоки і нові технології, прийдуть їм до душі. Також непоганими варіантами можуть бути Нова Зеландія або Ісландія. У країнах, якими керує консервативна енергія, Близнюкам буде набагато складніше. Тому Англія, Японія, Швейцарія або Німеччина точно не для них.

Рак

Раки звикли все пропускати через своє серце. Тому їм підійдуть країни, де правлять багатовікові традиції, такі як Індія, В'єтнам, Таїланд … А от у більш сучасних країнах Ракам навряд чи сподобається, тому США, Нова Зеландія і Австралія точно не для них.

Лев

Левам взагалі не сподобається в скандинавських країнах. Їх характер вимагає вогню і емоцій, тому краще всього для Левів підійдуть Іспанія чи Італія. Також Леви обожнюють комфорт, тому по достоїнству оцінять Монако.

Діва

Дів складно віднести до авантюристів, тому їм доведеться до душі Чорногорія, Греція, Чехія або Фінляндія. А от у країнах Латинської Америки або в Індії Діви будуть відчувати виключно дискомфорт.

Терези

Терезам життя повинно здаватися святом. Саме з цієї причини їх тягне в країни, де люди весь час танцюють і посміхаються. Ми пропонуємо Кубу або Домініканську Республіку. Що стосується країн, які Терезам краще не відвідувати, то це Мексика, Камбоджа і арабські країни.

Скорпіон

Скорпіони вічно люблять шукати якісь непрості місця, там їх душа може злитися з космосом. Тому їм підійдуть Непал, Китай чи Перу. Також непогано Скорпіони будуть себе почувати у Франції або Австралії. Що стосується несприятливих для цього знака місць, то сюди ми віднесемо країни Бенілюксу та Німеччину.

Стрілець

Будь-яке місце може стати для Стрільця як коханим, так і не дуже. Все залежить від обставин. Справа в тому, що Стрільці не можуть постійно сидіти на одному місці, а от якщо вони подорожують, то можуть знайти щось цікаве буквально скрізь. Країни Південної півкулі просто створені для представників цього знака. Їм точно сподобається в Чилі, Еквадорі, Болівії, Австралії та Нової Зеландії.

Козеріг

Це великі консерватори, тому їм подобається старенька Європа. Конкретніше Скандинавія, Англія, Німеччина … Якщо в країні немає порядку і править хаос, то там Козерогові робити нічого. Наприклад, Індія точно не для них.

Водолій

Водолії – це справжні громадяни світу. Їм комфортно скрізь, тому найчастіше Водолію просто добре на його батьківщині. Якщо ж виділяти якусь країну, яка підходить Водолію краще інших, то ми ризикнемо назвати Канаду …

Риби

Почуття у Риб завжди на першому місці, тому їх тягне в пристрасні і чуттєві країни, такі як Іспанія чи Франція. І готують там непогано, і вино хороше теж є. Правда, варто виділити ще одну категорію Риб, які дуже люблять містику. Їх душа хоче відчувати свободу, і по-справжньому злетіти вона може тільки в країнах з особливою енергетикою, таких як Китай чи Непал. А от у США Рибам не сподобається, нічого їм там робити!

Ось що радять зірки представникам різних знаків зодіаку. Вірити їм чи ні – це виключно твоя справа. Але якщо цей гороскоп тобі сподобався, то неодмінно поділися ним зі своїми друзями та знайомими, нехай вони теж визначаться зі країнами.

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі