Економіка світу
Подобається

На торгах золото подешевшало до мінімуму за 4 тижні

03/11/2015
На торгах золото подешевшало до мінімуму за 4 тижні

золото

Ціни на золото знизилися в понеділок, 2 листопада, на торгах у Нью-Йорку до мінімального рівня за чотири тижні на тлі підвищення ймовірності збільшення ключової ставки в США в грудні

Вартість золота з поставкою в грудні на Нью-Йоркській товарній біржі (COMEX) опустилася на 0,7%, до $1133,3 за унцію. Раніше в ході торгів котирування опускалася до $1132,5, мінімуму з 5 жовтня.

Відповідно до котирувань ф'ючерсів на рівень базової процентної ставки в США, ймовірність її підйому в грудні оцінюється ринком в 50% проти 35% тижнем раніше.

Минулого тижня золото подешевшало рекордними темпами з серпня після виходу сильних статданих по ринку праці і потребвитратам у США.

У п'ятницю, 6 листопада, Мінпраці США оприлюднить дані про зростання зайнятості в країні в жовтні. Згідно з прогнозами аналітиків, минулого місяця число робочих місць в економіці США виросло на 180 тис. після підвищення на 142 тис. місяцем раніше, безробіття залишилося на рівні 5,1%.

"Золото дешевшає, оскільки учасники ринку нервують з приводу даних по ринку праці, які будуть опубліковані в п'ятницю, – говорить старший аналітик RJO Futures Філ Штрайбле. – Багато хто вважає, що це стане ключовим показником для Федрезерву в плані рішення про підвищення ставки в грудні" .

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі