Економіка світу
Подобається

На перший погляд, це сарай на колесах. Але заглянувши всередину, ти зрозумієш, що ой як помилявся! (ФОТО)

03/11/2015
На перший погляд, це сарай на колесах. Але заглянувши всередину, ти зрозумієш, що ой як помилявся! (ФОТО)

Думаєш, для того, щоб побудувати будинок своєї мрії, обов'язково потрібні хороми? А ось і ні. Сьогодні редакція  розповість тобі про пару, яка змогла створити рай у курені при мінімальних витратах. Такі сміливі архітектурні рішення – далеко не новина в наш час. Однак британці Крістіан Монтес і Кіра Пауелл точно вивели найтонше мистецтво зведення недорогого житла на новий рівень.

Ці хлопці вирішили використати нікому не потрібні будівельні матеріали і перероблену деревину. Своїми руками всього за 9 тижнів Крістіану і Кірі вдалося звести щось особливе.

 

Усього будівництво «особняка на колесах» обійшлося закоханим в £ 1000 (що становить приблизно $ 1500).

Фасад будиночка виглядає не особливо захоплююче, але варто тільки гостям зайти всередину …

Розміри цього чуда становлять приблизно 5 м в ширину, 2,5 м в довжину і 3,65 м у висоту.

Між іншим, парі вдалося вибудувати в цій, здавалося б, непривабливій хатині, аж два поверхи! Безпосередньо на другому поверсі знаходиться спальня.

 

Якщо придивитися, то побачиш. Що кругле віконце над любовним ложем не що інше, як дверцята від старої пральної машини.

Ось це фантазія у хлопців розвинена!

 

 

«Ми так втомилися знімати житло. Це просто гроші, витрачені в нікуди, якими інші набивають свої кишені », – ділиться Крістіан з журналістами.« Наш будиночок – це прекрасне місце, в ньому можна класно розслабитися після важкого дня, не боячись незабаром побачити непідйомні рахунки за комунальні послуги ».

 

Ці хлопці показали відмінний приклад того, як можна вийти з положення при захмарних цінах на житло (в їхньому місті середня ціна на будинок з двома кімнатами починається з 190 000 фунтів стерлінгів). Браво юним талантам! Якщо тобі сподобалася ця блискуча ідея, можеш поділитися нею з приятелями. Як на мене, поняття «квартирне питання» незабаром взагалі не буде ні для кого проблемою.

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru

 


                         



Коментарі