Економіка світу
Подобається

12 вражаючих арт-проектів у 2015 році (ФОТО)

02/11/2015
12 вражаючих арт-проектів у 2015 році (ФОТО)

Невимовна краса – так і тільки так можна охарактеризувати все це буйство фантазії, яке було зазначено у цьому році в різних куточках світу. Напевно, опинитися в центрі подій в музеї Вашингтона або побачити  шалено барвисті інсталяції і скульптури японських, британських і голландських творців – це одне з найбільш незабутніх і вражаючих подій, які тільки можуть статися в житті.

Сьогодні ми ділимося з вами декількома арт-проектами, які особливо запам'яталися нам своїми масштабами в цьому році.

(Всього 23 фото)

2. Национальный музей строительства (National Building Museum) в Вашингтоне, округ Колумбия, каждый год размещает у себя оригинальные инсталляции. В этом году музей наводнил океан из миллиона пластиковых шариков, на берегу которого разместился пляж для посетителей, желающих окунуться в этот необычный бассейн. Пластиковый пляж был обставлен зеркалами, целью которых было визуально расширить пространство. (© fototelegraf˜)

4. Кендра Хейст – найкраща художниця Великобританії, і вона працює з дуже складним для скульпторів матеріалом – оцинкованим дротом і сіткою з неї. Куратор лондонського Тауера попросив її виготовити 13 скульптур, які як не можна краще описували б історію королівського звіринця. Кендра підійшла до цього завдання з душею і вклала в кожну з скульптур тварин максимум підтексту, розраховуючи з їхньою допомогою показати сутність відносин у суспільстві, а також своє особисте ставлення до колишніх в'язнів Тауера.

6. В рамках масштабної виставки в Токіо одним з художників був створений інтерактивний «ширяючий» квітковий сад. У цій роботі було використано більше 2300 живих квітів, які продовжували цвісти й рости. Інтерактивність полягає в тому, що квіти піднімалися в повітря разом з наближенням до них глядача.

8. Важко повірити, з чого британський скульптор Джеймс Доран-Уебб створює свої неймовірні роботи. У результаті багатьох годин його кропіткої роботи із звичайних корчів і хмизу народжуються ці справжні шедеври, які вражають своєю реалістичністю.

10. Прогулюючись по парку в місті Булонь-сюр-Мер у Франції, фотограф Стів Х'ю натрапив на цю забавну інсталяцію, в якій чорнобривці нібито «виливаються» з величезного тюбика фарби.

12. світлові картини

14.  кущ-дракон 

16. Скульптура «Любов» 

18. 50 000 ключів, зібраних по всьому світу 

20. Гігантська статуя панди

22. Парад квітів в Голландії (© adnkronos˜)

<img class="\&quot;size-full" wp-image-689189\"="" alt="" data-cke-saved-src="http://bigpicture.ru/wp-content/uploads/2015/09/artprojects23.jpg" src="http://bigpicture.ru/wp-content/uploads/2015/09/artprojects23.jpg" width="1000" height="660" style="max-width: 728px; height: auto; margin-bottom: 10px; border-radius: 5px;">

23. Цього року у фестивалі квітів у Голландії взяли участь 19 команд добровольців, більшість з яких надихнулися роботами великого Вінсента Ван Гога. Творці, як завжди, проявили весь свій талант, і видовище вийшло чудовим. 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі