Економіка світу
Подобається

10 найдивніших місць, в яких коли-небудь жили люди (ФОТО)

31/10/2015
10 найдивніших місць, в яких коли-небудь жили люди (ФОТО)

Пам'ятається в радянському мультфільмі «Будинок для леопарда» головний герой регулярно вислухував докори своєї дружини, через те що не міг знайти житло. Цей бідолага робила все, щоб знайти будинок, хіба що тільки не почав його будувати …

Дім милий дім! Для кожного з нас це сакральне місце. Тільки вдома можна відчути себе по-справжньому комфортно. Виключно в рідних стінах можна бути самим собою. Але траплялося, що через різних життєвих ситуацій людям доводилося жити в дуже дивних місцях. Сьогодні редакція пропонує тобі дізнатися, що це були за місця. Ми впевнені, що більшість з нас не погодилося б на подібні умови.

Разом з мерцем


72-річна Лінда Чейз з Мічигану 1,5 роки жила з трупом свого сусіда по кімнаті Чарльза Зіглера. Вона посадила його в крісло, регулярно мила, міняла одяг і розмовляла з ним. За словами Лінди, він був єдиним чоловіком, який розумів її, тому вона не хотіла з ним розлучатися.

 

У печері


Рой Чоловік влаштував собі тимчасове житло в одній з печер штату Нью-Мексико. Чоловік перетягнув туди ліжко, обладнав пічку і жив близько 4 років. Коли нарешті хтось побачив дим і Рой був виявлений, то представники влади провели обшук, в ході якого знайшли певну кількість марихуани. Рою пред'явили звинувачення в незаконному зберіганні наркотиків і виселили з печери.

В джунглях


Рошем П Нгенг, 8 років від роду, і її сестра тікали від буйвола і заблукали в джунглях Камбоджі. Дівчаток так і не знайшли, але через 19 років один з місцевих селян зловив дивну істоту, що намагалося вкрасти його рис. Це було наполовину тварина, наполовину людина. За шрамами на руках батько дізнався свою дочку, але інтегрувати її в суспільство не вдалося. Вона воліла пересуватися поповзом, так і не змогла вивчити мову і в результаті все одно втекла. Так і не довели, чи була це Рошом П'нгенг насправді, адже її батько відмовився робити тест ДНК, а багато хто вважає, що вижити в джунглях 8-річна дівчинка не могла.

У підземному тунелі


У місті Канзас-Сіті, штат Міссурі, були виявлені кілька тунелів, в яких проживали місцеві бомжі. Вони вентилювалися за допомогою ПВХ-труб, а вхід до них був замаскований гілками. В одному з тунелів були знайдені ліжко і свічки, але мешканців так і не виявили …

Далеко від цивілізації


У 1936 році родина Ликових бігла від релігійних переслідувань і прожила далеко від цивілізації близько 40 років, поки сімейства не виявили геологи. Діти в цій родині ніколи не бачили хліба. Вони харчувалися житом, картоплею і насінням конопель. До 1950-х, коли один із синів самостійно навчився робити пастки, Ликови не їли м'яса. На початку 60-х вони залишилися без матері, яка померла від голоду, залишивши їжу дітям. Після того як в 1978 році їх знайшли геологи, сім'я вирішила не повертатися в цивілізацію, але через кілька років буквально за тиждень померли майже всі діти, в 1988 році помер глава сімейства, а єдина залишилася дочка Агафія жила сама ще 25 років.

У шафі незнайомця


57-річний японець виявив, що з його холодильника стала пропадати їжа. Встановивши відеокамери, він дізнався, що в його будинку дехто оселився. Чоловік викликав поліцію, і виявилося, що у верхньому відсіку його прикомірка жила жінка. Шокує у всьому цьому те, що жила вона там майже рік, опинившись в квартирі в той момент, коли господар забув зачинити двері. Жінка їла його продукти і навіть приймала душ. У результаті їй було пред'явлено звинувачення в незаконному проникненні.

В торговому центрі


12 років тому Майкл Таунсенд і його друзі художники привласнили собі частину площі торгового центру. Вони змогли проникнути через гору будматеріалів у приміщення, яке не використовувалося і було приховано від людських очей. Хлопці облаштували там житло, в яке навіть провели електрику. Через 4 роки вони наткнулися на місцевих охоронців. Спочатку друзі називали свою витівку творчим експериментом, але все ж зізналися у скоєному і були умовно засуджені строком на півроку.

На горищі своєї колишньої


Відносини парочки вже 12 років як засмутилися через те, що хлопець потрапив у в'язницю. Жінка навіть не підозрювала, що він звільнився, але через 2 тижні з горища стали доноситися дивні звуки. Її дорослі сини піднялися наверх і побачили сплячого чоловіка в пальто. Він жив на горищі всі ці 2 тижні, випорожнювався в контейнери з-під їжі, купленої в ресторані швидкого харчування, і навіть просвердлив в стелі спальні дірку, щоб спостерігати за колишньою подружкою.

У дуже маленькій квартирі


50-річний парижанин 15 років жив у квартирі площею 1,5 м². При цьому він платив за її оренду 340 євро на місяць. За його словами він просто приходив додому і лягав спати. Місцева радіостанція розповіла цю шокуючу історію. Після чого влада заборонила здавати в оренду це житло, адже за законом у квартирі повинен бути душ. Чоловікові знайшли нову кімнату площею 9 м².

У шкільному автобусі


Працівниця пошти в одному з містечок в Техасі помітила, що в її районі на вулиці періодично з'являються недоглянуті діти. Виявилося, що 11-річна дівчинка та 5-річний хлопчик живуть на місцевому звалищі в старому шкільному автобусі. У колишньому транспортному засобі були душ, спальня і електрику, але діти були надані самі собі, адже їхні батьки сиділи у в'язниці, а тітка, якої випливало за ними доглядати, працювала за 12:00. Природно, до школи діти не ходили. Зараз їх батьки вийшли з в'язниці і відновили опіку. Як повідомляється, вони роблять все для поліпшення своїх житлових умов.

Ось такі історії трапляються у світі. Так що ми бажаємо тобі зберігати затишок і тепло свого домашнього вогнища. А поки просто поділися цим матеріалом зі своїми друзями.

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі