Економіка України
Подобається

Нафту й газ із Туркменістану в Україну переправлятимуть по морю

30/10/2015
Нафту й газ із Туркменістану в Україну переправлятимуть по морю

нафта

Нафту і нафтопродукти з Туркменістану до України найзручніше постачати паромними переправами

"Україна проводить переговори з Туркменістаном щодо поставок нафти. Зазначу, що ми з нашими партнерами знайшли оптимальний спосіб доставки стратегічно важливого ресурсу до України. Нафту і нафтопродукти з Туркменістану до нашої держави є можливість постачати паромними переправами", – написав Зубко.

Також віце-прем'єр-міністр зазначив, що Україна готова допомагати Туркменістану у будівництві нових газопроводів та виході на нові газові ринки, у тому числі – ринок Європи.

"В нас достатньо кваліфікованих інженерів, а також є необхідні виробничі потужності для виготовлення матеріалів та устаткування. Обговорюємо сьогодні ці та інші питання співробітництва в Ашгабаті з представниками уряду Туркменістану", – написав Зубко.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко сьогодні з українською делегацією прибув з офіційним візитом до Туркменістану. головні теми переговорів – поглибленню партнерства у торговельно-економічній, аграрній, енергетичній, фінансовій, науково-технічній, культурно-гуманітарних та туристичних сферах.

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru

 


                         



Коментарі