Економіка світу
Подобається

Топ-11 вузів, де випускають справжніх “акул” бізнесу (ВІДЕО)

14/10/2015
Топ-11 вузів, де випускають справжніх “акул” бізнесу (ВІДЕО)

671049

Ділове видання Bussines Insider склало рейтинг кращих ВНЗ, які випускають майбутніх ділків бізнесу і мільйонерів. У топ потрапили ті університети, випускники, яких мають хороші шанси влаштуватися на роботу на Wall Street в Нью-Йорку.

Соціологи опитали понад 1500 студентів з різних країн світу і дізналися, хто з них може претендувати на місце під сонцем найближчим часом.

Виявляється, є 11 шкіл економіки в США, які пропонують гідну освіту.

1. Університет Стенфорда, Каліфорнія

Приблизно 1% випускників стають одними з топових менеджерів, інші шукають себе в інших місцях. Правда, з утворенням цього вузу ви будете мати можливість отримати роботу в інших, не менш престижних місцях.

2. Мічиганський університет, штат Мічиган

Той же шанс на успіх мають студенти після цього вузу. Насправді, Мічиганський університет відомий своєю мовною школою, яка готує хороших лінгвістів.

3. Університет Чикаго

Наполегливі випускники цього вузу становлять цілих 2% серед представників Wall Street. Найчастіше вони працюють у сфері страхування і кредитування.

4. Коледж Барух у Нью-Йорку

Було б дивно, якби студенти відомого коледжа не потрапили до цієї вибірки. Серед випускників Баруха 2% працюють на Wall Street.

5. Університет Рутгерса, Нью-Джерсі

Впевнено забирає собі вуз 2% серед потенційних працівників відомої вулиці в нижній частині Манхеттена.

6. MIT Sloan & школа менеджменту, Массачусетс

Також 2% випускників цього вузу можуть розраховувати на роботу в кращих фірмах і банках.

7. Корнельський університет у Нью-Йорку

Цей університет забирає собі 3% шансу на роботу для випускників на Wall Street. Цікаво, що серед успішних студентів велика кількість представниць жіночої статі, яка також демонструє прекрасні результати.

8. Гарвардський університет, Массачусетс

Якщо ви думали, що тільки після Гарварду можна стати топ-менеджером на Wall Street, помиляєтеся. Свої 3% вуз набирає за рахунок високого потенціалу студентів і хорошої матеріально-технічної бази.

9. Університет Пенсільванії

Крім будинку Дракули, у Пенсільванії є також потужна школа економіки в місцевому університеті. 4% випускників вузів можуть претендувати на роботу в компаніях на Wall Street.

10. Університет Нью-Йорка

Забирає собі упевнені 7% і лідирує серед інших коледжів та ВНЗ. Крім того, має непогану систему грандів і стипендій, які дозволяють розумним абітурієнтам претендувати на гарну освіту в стінах цього закладу.

11. Університет Колумбії

Абсолютний лідер – 8%. Після навчання в цьому університеті у Вас точно з'явиться можливість поборотися за своє місце під сонцем.


                         



Коментарі