Економіка України
Подобається

Порошенко в 2015 році збільшив військові витрати на 5,3 млрд

12/08/2015
Порошенко в 2015 році збільшив військові витрати на 5,3 млрд

порох

Президент України Петро Порошенко 11 серпня підписав закон про внесення змін до закону про державний бюджет на 2015 рік. Ці зміни стосуються збільшення військових витрат в зоні АТО ще на 5,3 млрд грн. Про це повідомила прес-служба Верховної Ради.

Новину передає «
Преса України», повідомляє Корупція.маркет

Збільшення витрат відбудеться за рахунок скорочення витрат і кредитів для інших розпорядників бюджету. Закон передбачає збільшення витрат на фінансування заходів на проведення антитерористичної операції в сумі 5,3 мільярда гривень у межах затверджених показників державного бюджету України на 2015 рік.

Близько 5 млрд 140 млн грн пропонується направити на потреби Міноборони, безпосередньо пов'язані з продовженням заходів щодо мобілізації.

Крім цього 158,7 мільйона гривень підуть на фінансування потреб інших силових структур для забезпечення безперебійного харчування особового складу.

При цьому скорочуються витрати на 45 млн гривень за програмою «Державні капітальні видатки».

Пропонується зменшити витрати на Національну академію наук, Міністерство охорони здоров'я, Міносвіти, апарат ВР, Державне управління справами, Генеральну прокуратуру, Міністерство енергетики та вугільної промисловості та інші відомства.


                         



Коментарі