Махінації
Подобається

Курорти з нальотом “екстриму”: де можна відпочити в зоні АТО (ФОТО)

26/07/2015
Курорти з нальотом “екстриму”: де можна відпочити в зоні АТО (ФОТО)

Незважаючи на активізацію бойових дій, в зоні АТО триває туристичний сезон. Під звільнений Слов'янськ їдуть туристи з Донбасу і прилеглих до нього областей – Харківської та Дніпропетровської. На блакитне озеро біля Краматорська з'їжджаються, в основному, місцеві, а в соляні шахти недалеко від Артемівська їдуть з усієї України.

Першим про активізацію турпотоку в зоні АТО на своїй сторінці в Фейсбук написав координатор медслужби Штабу нацсопротівленія, відомий волонтер Іван Звягін. Повертаючись з передової, він заїхав на Славкурорт і був здивований кількістю відпочиваючих на пляжі.

Зараз на Славкурорты повноцінно працює тільки санаторій "Слов'янський".
Як дізнався "Обозреватель", тут лікують, в основному, захворювання опорно-рухового апарату. Щоб потрапити в здравницю, необхідно отримати висновок від лікаря про ваш езахворювання. Путівку рекомендують брати на 24 дні. Разом з 3-разовим харчуванням, лікуванням та проживанням в 2-місному номері з частковими зручностями (ванна на поверсі. – Авт.) Більше трьох тижнів в "Слов'янському" обійдуться в 7920 гривень.

За домовленістю в "Слов'янському" можна також просто орендувати номер. Але ті, хто їдуть просто позасмагати на пляжі, частіше звертаються до приватників. Орендувати ліжко-місце на Славкурорты цього року коштує від 40 гривень на добу.

к1 к2 к3 к4


                         



Коментарі