Махінації
Подобається

Захарченко розповів про ділові відносини з компаніями Ахметова (ВІДЕО)

24/06/2015
Захарченко розповів про ділові відносини з компаніями Ахметова (ВІДЕО)

захарченко

Ватажок терористів так званої "Донецької Народної Республіки" розповів про "свій вплив" на активи найбагатшого українця Ріната Ахметова, які знаходяться на окупованій території Донбасу.
Так, у вівторок, 23 червня, він заявив, що зобов'яже керівництво "Єнакіївського металургійного заводу" підняти ціну на металобрухт, який приймає підприємство від населення та організацій на неконтрольованої українською армією території, повідомляють "Новости Донбасса".Інформує
Корупція.маркет

Терорист підкреслив, що ціна збору металобрухту на окупованих територіях становить 2 тис. 930 грн за тонну, тоді як у Маріуполі вона становить 4 тис. 240 грн, а в Курахово – 4 тис. 268 грн.


"Там дорожче і вигідніше металобрухт везти туди. На" ЄМЗ ", а це містоутворююче підприємство, не вистачає металобрухту, там були проведені переговори з" ЄМЗ ". Якщо я встигну з ними сьогодні зустрітися, то питання буде вирішено. Але, сподіваюся, що вони піднімуть ціну до рівня ММК імені Ілліча і наші, всі, хто збирає металобрухт, будуть вести туди. Ми наповнюємо "ЄМЗ" і "ДМЗ" – а це всі державні підприємства (що належать "ДНР" – ред.) ", – зазначив Захарченко .

Крім того він підкреслив, що у керівництва терористів з групою "СКМ", яка належить Ахметову, є жорсткі розбіжності щодо деяких прав власності.

"У нас є маса розбіжностей з компанією" ДТЕК ". Але найближчим часом ці розбіжності будуть зняті", – додав терорист, зазначивши, що деякі комерційні структури поки ще не підконтрольні угрупованню "ДНР" в окупованих районах.

 


                         



Коментарі