Махінації
Подобається

Крим туристичний: відпочивальники і нелюдський сервіс (ВІДЕО)

24/06/2015
Крим туристичний: відпочивальники і нелюдський сервіс (ВІДЕО)

пляж брудний крим корупція

За час анексії Криму на півострів в'їхало понад чотири мільйони іноземців. Цим ніяк не нахвалиться окупаційна влада. Мовляв, попри всі заборони, люди рвуться до Криму. От тільки покидають його – зі скаргами.

Росіяни люблять вихвалятися вкраденою українською родзинкою. Минулого тижня так зване Міністерство туризму Криму прозвітувало про мільйонного туриста за сезон. Сюжети про шалену привабливість півострова на російському телебаченні – постійно.

Але реальність суттєво відрізняється від російської телекартинки. Цього року туристи лютують через закриті пляжі – таких у Криму несподівано побільшало. А все тому, що санаторії та готелі просто не пускають на піщаний берег тих, хто не є їхнім клієнтом.

У Криму більше півтисячі пляжів. Чотириста з них мають бути загальнодоступними. Але судячи зі скарг, доступні вони на папері.

Проблем у туристичному Криму вистачає і без цього. На всесвітньо відомому сайті для туристів Tripadvisor скарг на анексований півострів – маса. В основному критикують сервіс. Не задоволені і харчуванням – не завжди смачно, а ціни – московські. Сміття на кримських пляжах – теж норма.

Про реальну популярність Криму говорить статистика. За рік до анексії його відвідало майже шість мільйонів туристів. А торік їх було уже вдвічі менше. Цьогоріч окупанти розраховують максимум на чотири з половиною мільйони відпочивальників.

 

Джерело: Телеканал новин "24"

                         



Коментарі