Махінації
Подобається

Виробник кетчупу зашифрував на етикетці адресу порносайту (ФОТО)

23/06/2015
Виробник кетчупу зашифрував на етикетці адресу порносайту (ФОТО)

кетчуп порно

Продовольчий концерн Heinz опинився в центрі скандалу

Компанія змушена була вибачитися перед покупцями після того, як з'ясувалося, що в QR-коді на пляшках з кетчупом зашифрований адреса порнографічного сайту, пише Російська служба ВВС. Новину повідомляє Корупція.маркет

Першим прикру помилку помітив покупець з Німеччини Даніель Корелл, який негайно сповістив про це компанію.

У даному випадку посилання спочатку вело на рекламний сайт, де покупцям соусу пропонувалося взяти участь у створенні власної етикетки для кетчупу. Однак коли кампанія закінчилася, реєстрацію сайту продовжувати не стали, і замість цього за цією адресою розташувалося щось гостріше.

"Я відсканував цей код під час обіду і був дуже здивований тим, куди потрапив, – повідомив Корелл. – Мені це здалося кумедним і я вирішив поділитися відкриттям на сторінці Heinz в Facebook.


Корелл доповний свій пост зауваженням "у вас не дитячий кетчуп".
У компанії визнали, що код вже застарів і за нову адресу вони не відповідають, але в якості подяки за пильність безкоштовно вислали Кореллі нову пляшку соусу.

"Німецьке відділення Heinz приносить вибачення за те, що застарілий QR-код замість веб 2014 по створенню етикетки для кетчупу вів на порносайт, – заявив представник компанії. – Зрозуміло, це не входило в наші наміри, і ми робимо кроки до того, щоб уникнути повторення подібного в майбутньому ".


                         



Коментарі