Економіка України
Подобається

Порожні пляжі і захмарні ціни: як чекають курортного сезону в Криму (ВІДЕО)

03/06/2015
Порожні пляжі і захмарні ціни: як чекають курортного сезону в Криму (ВІДЕО)

окупований крим пляж

Окупований Крим, основа бюджету якого будується на курортному бізнесі, затамував подих в очікуванні туристів, які, як показав минулий рік, ігнорують півострів через російської агресії.
Як йдеться в сюжеті ТСН, кремлівські ставленики в так званій "кримської влади" прогнозують 4-5 млн відпочиваючих, однак у підприємців, які працюють на узбережжі, прогнози зовсім не такі райдужні.

Місцеві жителі самі знімають порожні і занедбані курорти і викладають відео в Інтернет. Новину передає Корупція.маркет
Так в мережі з'явилося відео з селища Миколаївка недалеко від Сімферополя, який "славиться" дуже низьким рівнем сервісу і небезпечними аварійними пляжами і який окупанти погрожують перетворити на велику ігрову зону.

Також місцеві жителі зняли набережну Ялти, яка за рік прийшла в жахливий стан.
У занепаді міста люди звинувачують місцевих і кримських правителів.
Тим часом, в Алупці багато місцеві магазини з початку літа так і не відкрилися, а ті, які працюють, натовпів покупців поки не дочекалися.

Сім'я з Москви, яка Крим вибирала для відпочинку протягом останніх 12 років, цього року просто вражена кримськими цінами.

"Простий приклад, ми були в Севастополі, вершки, які у нас коштують 60 рублів максимум, тут за 200. Це фантастичні ціни", – кажуть росіяни.


Підприємці ностальгують за тим часом, коли на кримських курортах було не проштовхнутися. Деякі ще сподіватися, що росіяни і цього року наважаться по кілька діб стояти на Керченській переправі для відпочинку в окупованому Росією Криму.


                         



Коментарі