Економіка України
Подобається

Кабмін хоче створити мережу мобільного зв’язку держорганів

26/05/2015
Кабмін хоче створити мережу мобільного зв’язку держорганів

порошенко

Кабінет міністрів має намір створити Національну мережу мобільного зв’язку державних органів.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів № 523-р від 20 травня 2015 року.

"Затвердити план першочергових заходів щодо створення Національної мережі мобільного зв’язку державних органів на 2015 рік", – йдеться у розпорядженні.

"Визначити Адміністрацію Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації головним виконавцем плану заходів, затвердженого цим розпорядженням", – повідомляється у документі.

Згідно з планом першочергових заходів щодо створення мережі, до травня планується визначити потреби спеціальних користувачів у системах і засобах мобільного зв’язку.

До липня планується підготувати технічне завдання на розроблення ескізного проекту Національної системи мобільного зв’язку державних органів.

Крім того планується, підготувати пропозиції стосовно забезпечення впровадження Національної системи мобільного зв’язку державних органів, зокрема щодо внесення змін до актів законодавства, забезпечення радіочастотним ресурсом, видачі необхідних дозвільних документів.

Згідно з планом, передбачається підготовка пропозицій стосовно організації діяльності та взаємодії центральних органів виконавчої влади щодо впровадження системи мобільного зв’язку держорганів, зокрема щодо організації навчання особового складу, технічного обслуговування і ремонту засобів радіозв’язку, а також адміністрування, обслуговування та розвитку зазначеної системи.

Економічна правда


                         



Коментарі