Економіка світу
Подобається

«Духовні скріпи» для нафтовиків РФ: РПЦ створила плавучі храми на бурових установках (ФОТО)

22/05/2015
«Духовні скріпи» для нафтовиків РФ: РПЦ створила плавучі храми на бурових установках (ФОТО)

Бурова установка «Полярна зірка» компанії «Газпром» отримала похідний храм (іконостас) Великомученика Георгія Побідоносця. Новину передає Корупція.інфо

ТОВ «Газпром флот» отримав похідний храм (іконостас) Великомученика Георгія Побідоносця. Урочиста церемонія відбулася в затоці Невельського Татарської протоки (о. Сахалін) на борту установки «Полярна зірка» 20 травня 2015 року. Тут «Полярна зірка» знаходиться в період зимового базування і підготовки до нового бурового сезону, передає Joinfo.ua з посиланням на прес-службу флоту..

Похідний храм виконаний за всіма православними канонами. Чин освячення похідного храму і бурової платформи вчинив священик Бєлгородської єпархії отець Олександр, відряджений в Південно-Сахалінську-Курильську єпархію.

Участь у церемонії взяли: генеральний директор ТОВ «Газпром флот» Юрій Шамалов, представники керівництва Компанії та члени екіпажу.

Від імені екіпажу похідний храм прийняв головний інженер ППБУ «Полярна зірка» філії ТОВ «Газпром флот» у м Мурманську Євген Сурков.

Виступаючи на урочистій церемонії, Юрій Шамалов сказав: «Духовні якості наших екіпажів мають важливе значення у праці і найвищих виробничих звершеннях. До трудових перемог колективи «Газпром флоту» завжди вели любов до Батьківщини, ревнощі до віри, професіоналізм і мужність. Більшість з вас працює на цій ППБУ «Полярна зірка» з 2012 року. Результати, яких ви досягли, сприяють зміцненню енергетичної безпеки Росії та розвитку Далекого Сходу. Упевнений, що ви й надалі будете примножувати наші досягнення ».

полярная звезда

 пол


                         



Коментарі