Махінації
Подобається

Гроші на вітер: кому з чиновників нащадки “підмочили” репутацію (ФОТО, ВІДЕО)

20/05/2015
Гроші на вітер: кому з чиновників нащадки “підмочили” репутацію (ФОТО, ВІДЕО)

чиновник

Діти українських політиків і чиновників своїм способом життя дуже часто демонструють справжнє добробут сімей держслужбовців.
Видання "Сегодня" пропонує підбірку останніх резонансних скандалів за участю нащадків чиновників, новину передає Корупція.маркет
Історія про розкішне життя дочок вже колишнього в.о. начальника ДАІ України Олександра Єршова і скандал з їхніми фотографіями у соцмережах став рекордним за швидкістю відставки держчиновника. Учора вдень, 19 травня, було опубліковано матеріал про шикарні автомобілі і дорогі подорожі дочок Єршова, а вже ввечері в.о. начальника ДАІ України подав рапорт про відставку, який задовольнив міністр МВС Арсен Аваков.

г4 (1) г5 г9 г10 г31

А в лютому 2014 користувачі інтернету активно обговорювали відверті фото дочки генпрокурора Олега Махніцького Марії.

За фото було зрозуміло, що юна львів'янка постійно знімає себе на iPhone, любить модні речі, дорогі автомобілі і відпочинок за кордоном.

львіввввв

ль

Відзначився скандалом і сам міністр МВС Арсен Аваков. А точніше його син Олександр. У березні цього року стало відомо, що на ім'я Олександра Авакова куплена шестикімнатна квартира в елітоному житловому комплексі Києва. За даними ріелторів, така власність в цьому районі може коштувати до мільйона доларів. Пізніше сам Аваков підтвердив на своїй сторінці в Facebook, що його син дійсно придбав елітну квартиру в Києві за 4 млн. 410 тис. грн. До речі, нащадок Авакова також відзначився світлиною із Тіматі.

син авакова

 


                         



Коментарі