Економіка світу
Подобається

Палестинці отримають податкові перерахування від Ізраїлю

19/04/2015
Палестинці отримають податкові перерахування від Ізраїлю

israel_palestina_info-islam_ru

Найближчим часом Ізраїль перераховує 470 мільйонів доларів палестинцям. Ці кошти утримувалися з січня на знак протесту проти їхнього вступу в МУС, передає УНН з посиланням на DW.

"Влада Ізраїлю і Палестинської автономії досягли угоди про те, що гроші будуть виплачені найближчим часом. Загальна сума коштів становить 470 млн доларів", – повідомив представник ізраїльського уряду

У свою чергу глава Палестинської автономії Махмуд Аббас проінформував Організацію визволення Палестини (ООП) про майбутні перерахування.

Спецпосланець ООН по близькосхідному врегулюванню Микола Младенов привітав домовленість між ізраїльтянами і палестинцями, назвавши її "важливим кроком у правильному напрямку".

Нагадаємо, у січні Ізраїль заморозив щомісячні перерахування грошей на фінансування палестинського уряду і зарплату держслужбовцям на території Палестинської автономії. Цей захід став відповіддю на петицію про прийом палестинців в Міжнародний кримінальний суд (МКС), а також заявки на приєднання Палестинської автономії до ще близько 20 міжнародних конвенцій та пактів.

Джерело: Корупція.маркет


                         



Коментарі