Економіка світу
Подобається

Китай імпортуватиме українську кондитерку

07/04/2015
Китай імпортуватиме українську кондитерку

dspost-542969c7d64195_05952395

Китайських експортерів цікавлять свіжі овочі, фрукти, ягоди та кондитерські вироби з України.

Про це говорив президент Торгово-промисловоъ палати України Геннадій Чижиков під час зустрічі  з представником китайської компанії Shenzhen Linski Import and Export Co. Ltd Лііна Ронга, йдеться у повідомленні організації. Новину передає Корупція.маркет

«Китайський гість розраховує на допомогу Палати у пошуку партнерів по бізнесу в Україні. Погляд багатьох бізнесменів зараз спрямований на Схід — у Китай. Виходити на китайський ринок починають і українські компанії. При цьому головне — визначити правильний ринок для своєї продукції, його обсяги і стабільність, надані послуги та цільову аудиторію. Саме ці фактори необхідно врахувати на підготовчому етапі, оскільки особливості ведення бізнесу варіюються залежно від обраної країни», — йдеться у прес-релізі.

Нагадаємо, нині обсяг експорту сільгосппродукції до КНР становить від п'яти до семи відсотків від загального експорту сільгосппродукції.У 2014 року в структурі загального експорту до Китаю жири і олії тваринного або рослинного походження займали 12,9%, 450,8 млн дол., а продукти рослинного походження, переважно зернові, — 8,7%, 302 млн дол.


                         



Коментарі