Дизайн
Подобається

Психологія яскравих шарфів: те, як ви їх зав`язуєте, багато про вас розповість

26/03/2017
Психологія яскравих шарфів: те, як ви їх зав`язуєте, багато про вас розповість

Подивіться на картинку і виберіть свій стиль зав'язування шарфа.

-1_112

ПопулярнеБоротьба з палінням: в Україні хочуть заборонити продаж певного виду сигарет

1. У минулому житті ви точно були француженкою. У вас витончений смак і вишукані манери. Ви одним рухом можете заінтригувати чоловіка так, що він буде думати тільки про вас.

2. Ви дуже романтична натура, і зовсім не важливо, скільки вам років. Ви вірите в чудеса і любите дивитися фільми з хепі-ендом.

3. Ви любите вирішувати складні завдання, і іноді складається враження, що самі їх собі придумуєте. Вам під силу будь-ребус, адже ви точно не заспокоїтеся, поки не досягнете бажаного результату.

4. Про кого і можна з упевненістю назвати законодавцем моди, так це вас. І де у вас тільки береться така кількість креативних ідей? Ви з нічого можете створити шедевр!

5. Ви дуже практична людина в будь-якій ситуації. До вас завжди можна звернутися за допомогою і бути впевненим, що все вирішиться з максимальною вигодою і користю.

6. Тепло, затишок і комфорт – ось ваші головні цінності і пріоритети. Ви не тільки це любите, але і з легкістю створюєте таку атмосферу навколо себе, де б ви не знаходилися.

7. Ви любите починати кілька справ одночасно, але зовсім не факт, що доведете до кінця. Можливо, ви навіть оволоділи кількома професіями, ось тільки цікаво, на чому зупиніть свій вибір і чи надовго.

8. Легкість, легкість, простота – ось у чому ваша родзинка. І правду адже говорить народна мудрість: "Будь простіше – і до тебе потягнуться люди". Ви як подих свіжого літнього вітерця.

9. Ви прихильник традицій і сталості. Вам властиво не рубати з плеча, а спочатку все гарненько обміркувати і лише потім прийняти рішення. Адже ви впевнені, що хто поспішить, той людей насмішить.

10. Ви дуже сильно прив'язується до людей і речей. І можна бути впевненим, що ви ніколи не залишите в скрутну хвилину. Але по відношенню до себе вимагаєте того ж.

11. Неординарна особистість. Вже якщо хто і знає толк в творчому безладді, так це точно ви. Ви з легкістю одночасно можете писати картину і вести філософську бесіду на тему політики або релігії.

12. Ви просто ас в одвічній жіночій грі "сама придумала – сама образилася". Але саме це найчастіше притягує увагу протилежної статі до вас. Головне – не перестаратися в цій грі.

13. Елегантність – то, що у вас в крові і проявляється буквально в кожному русі. Ви любите завжди виглядати ідеально: будь то ранній ранок або вечір після важкого робочого дня.

14. "У природи немає поганої погоди …" – ви в цьому впевнені, як і в тому, що в будь-якій ситуації можна знайти хороші моменти. Ви вмієте насолоджуватися кожною миттю і з оптимізмом дивитися на життя.

15. Ви любите вчити і вчитися. А ще вам більше подобається сам процес, ніж результат, і ваша мудрість здатна захоплювати навіть старше покоління.


                         



Коментарі