Махінації
Подобається

Коли чиновники уже наїдяться?! У Києві знову на хабарі викрили Головного держревізора ДФС

24/03/2017
Коли чиновники уже наїдяться?! У Києві знову на хабарі викрили Головного держревізора ДФС

Зловмисник вимагав 270 тис. грн від суб’єкта господарювання, передає Корупція Маркет


У Києві Генпрокуратура спільно з поліцією затримала Головного державного ревізора – інспектора Головного управління Державної фіскальної служби під час отримання хабара розміром 270 тисяч гривень, повідомили у прес-службі ГПУ у п'ятницю, 24 березня. 

Як зазначається, зловмисник вимагав та отримав хабар за сприяння в проведенні позапланової перевірки фінансово-господарської діяльності та відображення в акті перевірки порушень податкового законодавства, які тягнуть за собою накладення мінімальних фінансових санкцій.

 

ген2

Дивіться також:  Українські хакери попереду всієї планети !​


За інформацією ГПУ, дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Відомо, що санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у вересні 2016 року старшого слідчого ДФС упіймали на хабарі $10 тисяч. Зловмисник отримав хабар від директора товариства за повернення раніше вилучених документів та матеріальних цінностей.

Як повідомлялося, у серпні 2016 року начальника ДФС Київської області викрили на системному хабарництві. Під час обшуків було вилучено десятки тисяч доларів та євро, брендові годинники та печатки фіктивних фірм.


                         



Коментарі