Технології
Подобається

Ви упадете зі стільця! Стало відомо скільки буде коштувати новий iPhone!

11/02/2017
Ви упадете зі стільця! Стало відомо скільки буде коштувати новий iPhone!

Зараз смутно можна уявити, як буде виглядати нове покоління iPhone. Ймовірно, смартфон все ж отримає новий тип крану OLED і довгоочікуване нововведення у вигляді бездротової зарядки, але це далеко не всі функції, якими міг би похвалитися новий iPhone, інформує Корупція Маркет

Як це відіб’ється на підсумковій ціні смартфона?

OLED-дисплеї зараз не з дешевих, до того ж, використання нових технологій та розширення пам’яті може призвести до подорожчання iPhone. Аналітики з Fast Company впевнені, що вартість iPhone (швидше за все, iPhone 8) перевалить за 1000 доларів (60 000 рублів + ПДВ). Зараз молодша версія iPhone 7 в онлайн-магазині Apple коштує 52 990 рублів.

Популярно: Визначені найпопулярніші китайські смартфони

Експерти вважають, що оскільки в iPhone буде застосовано безліч нових рішень, Apple не вдасться зберегти ціну на колишньому рівні. Мова йде про безрамковий дисплей і сканер відбитків пальців, вбудований під екран. Зараз подібна технологія застосована в смартфоні Mi Mix від Xiaomi.

Мабуть, немає нічого дивного в тому, що застосування більш дорогих у реалізації технологій вплине на ціну iPhone в магазинах. Інша справа, що аналітики називають iPhone 8 «смартфоном 2017 року», побічно, спростовуючи всі чутки про «проміжну» модель смартфона.

А ви купите новий iPhone дорожче, якщо його ціна буде обгрунтована?


                         



Коментарі