Дизайн
Подобається

У ногу з часом: який дизайн кухні буде наймоднішим і найзручнішим у 2017 році?

17/01/2017
У ногу з часом: який дизайн кухні буде наймоднішим і найзручнішим у 2017 році?

Створювати нові актуальні тенденції і втілювати в життя мрії дизайнерів і споживачів, що відмінно вміють робити німецькі виробники кухонь. Чого чекати в новому році від лідерів у створенні кухонних інтер'єрів, повідомляє Корупція Маркет

Всім відомо, що німецькі кухні бездоганні в своєму дизайні, функціональності та якості виконання. А виробники цих кухонь не дають нудьгувати своїм шанувальникам і радують новими ідеями, пропонуючи все більш зручні, інноваційні рішення. Коли кухня стає твором мистецтва і на ній хочеться не тільки їсти і готувати, але і просто перебувати — це чи не головна ознака успіху? Дізнаємося, які секрети створення такої кухні чекають нас у новому, 2017 році.

1ed62fdf3543f962558cacd41871fc3a4a567d43

Одна з тенденцій — поєднання протилежностей: класичних і мінімалістичний елементів, симетрії і асиметрії, матових і глянсових поверхонь, а також комбінації різних матеріалів: наприклад, дерева і каменю або металу, фактурних форм і ідеально гладких, дзеркальних.

Те ж саме стосується колірної палітри: на одній кухні можуть дружити білий і чорний, теплі і холодні тони, насичені відтінки і ніжні пастельні.

1209fd31ef2e2d046b742a2e8f996a9bdbafd53e

Якщо говорити про деталі, то серед свіжих ідей хочеться виділити витончені металеві краю для стільниці і тонкі лінійні полиці з металу, які спеціально розроблені для настінних шаф і надають додатковий лиск кухні. Адже саме такі дрібниці роблять її унікальною і формують її стиль.

Кількість варіантів покриттів і колірних рішень для фасадів продовжує зростати. На наш погляд, безперечну популярність придбає покриття, що запобігає появі відбитків пальців. І звичайно, мода на натуральність і екологічність нікуди не дінеться. Кращі виробники продовжать експерименти з деревом в плані різноманітності колірної гами і варіантів обробки.

c2ca29cd5f34920c18fdd9d90db98b5f1e664caa

Розвивається ідея стоять окремо шаф для зберігання. Крім максимальної функціональності наголос тепер робиться і на оригінальний дизайн. Наприклад, у німецького виробника SieMatic вийшов унікальний предмет меблів в китайському дусі зі вставками з полірованого нікелю. Зразок може бути оснащений посудомийною машиною, холодильником або морозильною камерою.

А внутрішнє оснащення німецької кухні стане ще менш громіздким і ще більш легким і продуманим. Мова йде про алюмінієвих аксесуарах для шаф, що дозволяють використовувати простір більш розумно і ергономічно, і про різних варіантах «начинки» висувних ящиків. Тут фантазія німецьких виробників не знає меж!
 


                         



Коментарі