Махінації
Подобається

Лайкнувши повідомлення в Facebook, шахрай потрапив до поліції

30/04/2015
Лайкнувши повідомлення в Facebook, шахрай потрапив до поліції

фейсбук

Леві Чарльз Рирдон поповнив своїм ім'ям список злочинців-невдах, а видала горе-шахрая любов до себе та залежність від соцмереж.

Як розповідає KULR TV, повідомлення про те, що Рирдона розшукує поліція за шахрайство, опублікували на сторінці організації зі США під назвою Crimestoppers у найбільшій соцмережі Facebook. Користувачі цієї організації на умовах анонімності викладають в мережу публікації про правопорушників, яких розшукують. І ось, протягом перших 60 хвилин з моменту виходу публікації про розшук Рирдона, один з користувачів Facebook з ім'ям аналогічним імені шахрая, лайкнув це повідомлення.

Яке було здивування працівників поліції, коли зробивши перевірку особи користувача соцмережі, якому припала до душі публікація, вони виявили, що ним був сам злочинець, якого власне і шукали. Леві Чарльза Рирдона затримали без зволікання, в той же вечір. І в недалекому майбутньому громадянин Америки постане перед законом і понесе заслужене покарання за переведення в готівку крадених банківських чеків.

Треба визнати, що це вже далеко не перший безглуздий випадок з затриманням злочинців. Так, кілька років тому в ЗМІ вже писали про те, що грабіжник банку, у якого не було маски, перемазав собі обличчя збитими вершками з балончика, тим самим не тільки розсмішивши касира, але і переплутавши двері з товстим склом вікна, так як в очі лізли вершки, а грабіжник дуже поспішав. Він сильно вдарився і знепритомнів, в почуття його приводили вже працівники поліції.

Джерело: Корупція.маркет


                         



Коментарі