Махінації
8

РНБО заявляє про “російський слід” на акції противників вакцинації проти COVID-19

25/11/2021
РНБО заявляє про “російський слід” на акції противників вакцинації проти COVID-19

24 листопада у Києві відбулась акція противників вакцинації проти COVID-19, яка має російський слід. Учасники протесту в Києві 24 листопада тримали плакати з перекресленими QR-кодами. Якщо відсканувати такий QR-код, на екрані смартфона з’являється посилання на офіційний сайт владної партії Росії.

Зокрема у соціальних мережах та месенджерах, а також Telegram-каналах поширюються повідомлення про начебто негативні наслідки вакцинації. Підтвердженням реалізації спеціальних інформаційних антивакційних заходів зі сторони Російської Федерації є проведення чергового маршу противників вакцинації від COVID-19, учасники якої на плакатах «Стоп QR-код» розмістили QR-код, який дає перехід до вебсайту російської політичної партії «Єдина Росія,- про це повідомили на сайті РНБО.

Лідер руху противників вакцинації Остап Стахів зараз перебуває під вартою. Учасники акції вимагали його звільнення.

РНБО наголошує, що хто має сумніви щодо вакцинації та необхідності щеплення проти COVID-19, детальніше вивчити інформацію про вакцини з офіційних джерел, проконсультуватися з сімейним чи приватним лікарем або звертатись і телефонувати на гарячу лінію МОЗ за додатковою інформацією.

 


                         



Коментарі