Туризм
Подобається

“Свято наближається”: де недорого відпочити взимку за кордоном?

04/12/2018
“Свято наближається”: де недорого відпочити взимку за кордоном?

Якщо ваша відпустка припала на зиму, не поспішайте засмучуватися! У зимового відпочинку є маса переваг. І якщо влітку всі поспішають на спекотні морські узбережжя, то взимку у вас з'являється вибір, куди ж відправитися: на жаркий або на «холодний» курорт? Щоб вирішити, куди краще поїхати взимку за кордон, запитайте себе: що вам більше до душі – сонячні пляжі або засніжені гори?

 

Переваги зимового періоду:

  • Ціни на путівки в багато екзотичних країн помітно знижуються. Особливо вигідно вибирати передноворічні тури по акціях.
  • Взимку на теплих курортах значно менше відпочиваючих, а значить – спокійне і відокремлене. Добре провести в цей час медовий місяць.
  • У деяких жарких азіатських країнах – Таїланді, Бірмі, Малайзії – взимку знижується рівень вологості, що спрощує акліматизацію і робить відпочинок більш приємним.
  • Нарешті, зимова відпустка – це можливість відвідати кращі гірськолижні курорти Європи, тим самим вибравши для себе активний вид відпочинку.

 

Як заощадити на зимовому відпочинку?

Відправитися в жарку країну в розпал холодів – відмінне рішення. Така відпустка запам'ятається на все життя своїм разючим контрастом: сніг зміниться золотистим піском, холодний вітер – ласкавим сонцем, а похмурі калюжі – теплим морем. У подорожі швидко забуваються негаразди на роботі,  побутові проблеми. Єдиним мінусом зимової поїздки в жарку країну можна відзначити труднощі, пов'язані з акліматизацією.

 

Відпочинок на морі взимку за кордоном.

Важливим фактором на користь такої поїздки буде її економічність. Ціни на літні тури в тропічні країни найчастіше кусаються, а взимку можна підібрати більш економний варіант. Ось деякі країни, куди поїхати відпочивати взимку за кордон недорого:

 

Низькими цінами радує своїх туристів Індія. Найбільш популярний курорт для відвідування в зимовий час – Гоа. На Гоа можна недорого відпочити всією сім'єю. На півдні штату зупиняються в комфортабельних готелях, а на півночі популярно відпочивати «дикуном», залишаючись на теплому узбережжі на всю зиму – ціни на оренду житла цілком прийнятні. До того ж, на Гоа стабільний жаркий клімат вдень і вночі, так що на відпочинку знадобляться тільки легкі речі.

Відмінна суха і сонячна погода встановлюється взимку в Таїланді. При цьому ціни на тури в цю країну трохи знижуються. Тут, як і на Гоа, популярно залишатися на всю зиму, орендувавши затишний котедж біля моря.

Розмірковуючи над тим, куди дешевше поїхати за кордон взимку, обов'язково розгляньте варіант ОАЕ. У холодну пору року ціни на авіаквитки в цю країну знижуються. У січні тут починається торговий сезон з масштабними розпродажами, так що можна буде за вигідними цінами придбати якісні речі – одяг, косметику, техніку.

Взимку падають ціни на тури в Єгипет, тому сюди вигідно їхати всією сім'єю. Пік туристичного сезону пройшов, хоча зберігається сонячна тепла погода. Купатися в морі в Єгипті можна навіть в лютому, але тільки при жаркому полуденному сонце. Увечері ж починають дути холодні вітри, тому варто мати при собі теплий одяг.

 

Для тих, хто любить екзотику.

Куди поїхати взимку за кордон любителям екзотичних країн? Тут варіантів теж безліч.

Якщо зовсім набридли сірі будні і рутинні клопоти, поїздка на Мальдівські острови – це те, що вам зараз потрібно! Мальдіви – ланцюжок маленьких коралових острівців в Індійському океані з тропічними пальмами, жаркими пляжами і казково красивими пейзажами. Тут спокійно і малолюдно. У затишному бунгало на березі океану ви в повній мірі відпочинете від цивілізації і всіх побутових проблем. Взимку тут починається сухий сезон.

Грудень-січень – найкращі місяці для подорожі на Кубу. У цю пору року тут встановлюється тепла, суха погода: повітря прогрівається до 24 градусів, а вода – до 22. Куба – це сонячні пляжі, чисті узбережжя Карибського моря, життєрадісні місцеві жителі, багато музики, фестивалів і національних свят. Куба – відмінний варіант, куди поїхати взимку недорого відпочивати за кордон.

Цілий рік привітна для своїх туристів і інша держава в Карибському морі – Домінікана. Тут Вас чекає приголомшливий пляжний відпочинок на білосніжних, казкових по красі узбережжях. Домінікана чудово підходить для сімейного відпочинку.

Відпочинок на Мальдівах взимку.

 

Зимова Європа.

Якщо вам хочеться побільше снігу, чистого морозного повітря, засніжених гірських пейзажів – вирушайте в подорож по зимовій Європі. Вибір гірськолижних курортів в Європі величезний: Австрія, Франція, Італія, Андорра, Швейцарія. У всіх цих країнах створені ідеальні умови для гірськолижного спорту, а тим, хто збирається стати на лижі вперше, допоможуть досвідчені інструктори. Найкращими вважаються гірськолижні курорти Австрії: комфортабельні готелі, якісні траси для новачків і впевнено катаються, приємний клімат – така поїздка піде на користь і дорослим, і дітям.

 

Справжню зимову казку подарує вам подорож до Скандинавії. Швеція порадує пишними заметами, що бадьорять морозним повітрям, затишними ресторанами і кафе. А вночі туристи можуть спостерігати північне сяйво – красиве явище природи.

 

Гарно відпочити можна у Фінляндії. Взимку тут неймовірно цікаво: можна покататися на оленях або собачих упряжках, походити на лижах або снігоступах, зайнятися зимовою риболовлею. Діти будуть в захваті.

 

Відпочинок на гірськолижних курортах Австрії взимку.

Якщо клімат Скандинавії для вас занадто суворий, можна з'їздити на зимові канікули в Чехію, Польщу, Німеччину або Словаччину. У цих країнах клімат м'якший, можна цілими днями гуляти по вулицях і займатися шопінгом.

 

Що ж, варіантів, куди з'їздити відпочити взимку за кордон, дійсно безліч. Все залежить від ваших уподобань, очікувань і настрою.


                         



Коментарі