Туризм
Подобається

“Активний відпочинок і пошук скарбів”: Де в Україні можна весело і з пригодами провести відпустку

15/06/2018
“Активний відпочинок і пошук скарбів”: Де в Україні можна весело і з пригодами провести відпустку

 

Не так давно в Україну завітало літо. Сонечко пригріло, повіяв теплий вітерець і мимоволі кожен задумався про відпочинок. Адже кожному хочеться розслабитись після тривалих робочих буднів, ще не забутих холодних зимових днів та недавньої дощової весни. 

Та одразу виникає питання – де можна гарно, цікаво та якісно відпочити, так щоб це не сильно вдарило по кишені? А також, безперечно, кожному хочеться побачити щось унікальне, довідатись нову інформацію, щоб відпочинок був не тільки для тіла, але й для душі. 

Якщо ви ставите собі такі запитання, то ми будемо дуже раді вам у цьому допомогти і розповімо, де в Україні є унікальні місцини для відпочинку.

Популярне: Ринок праці: які професії користуються найбільшим попитом в Україні

Всі вже знають про мальовничу природу Карпатських гір, про прекрасні порти Одеси, про санаторії Моршина та Трускавця, цілющі термальні води Косино та Шацькі озера. Тому ми вирішили вам розповісти про менш відомі, та не менш прекрасні місця української природи, про які ви навряд чи чули, але будете зацікавлені відвідати такі місця.

Сьогодні поговоримо про Яревище – Райгородок, місце, цікаве своїм древнім походженням та цікавими легендами, місце, яке є ідеальним для активних та допитливих шукачів пригод. 

 В цьому місці є дуже багато нерозгаданих таємниць, проте найбільшою з них залишається лиш одна – де заховані скарби ще з XIII ст.? І це далеко не вигадки. Хто добре знає історію та дійсно розуміється у всіх її тонкощах, той давно вже нишпорить по Райгороду. Адже тут, в Старовижівському районі Волинської області, колись приїхав доживати віку смертельно хворий князь володимирський Володимир Василькович. 

Не одним істориком було доведено той факт, що скарби дійсно десь надійно заховані, але як їх знайти, це вже дуже не легке питання. Старожили цього славного місця подейкують, що навіть німці, яких тут було повно під час війни, приїжджали сюди з картами, збираючись проводити розкопки. 

Це місце й до тепер цікаве шукачам пригод. Як тільки не пробували знайти омріяний скарб  –  хитруни шукали легкий шлях вирішення проблеми і  ходили з металошукачами, більш розумні дотримувались методики німців і розглядали стародавні карти торгівельних шляхів. Подейкують декому вдалося докопатися до істини, але про це мешканці Райгородка замовчують, хитро посміхаючись.

Якщо ви любите активний відпочинок, готові до пошуку скарбів і просто хочете побачити щось цікаве – запрошуємо вас у Райгородок, що на Волині.


                         



Коментарі