Технології
Подобається

Анонсований ноутбук Toshiba Portege Z30-E

04/06/2018
Анонсований ноутбук Toshiba Portege Z30-E

Компанія Toshiba почала свою діяльність ще в 1938 году. Не дивлячись на славну історію, не всі продукти японського бренда користуються великою популярністю серед користувачів. Наприклад її ноутбуки часто програють навіть декотрим китайським брендам. Але все ж є яскраві плями серед модельного ряду портативних комп’ютерів цієї марки. Лінійка Portege Z включає в себе ноутбуки, головною особливістю котрих є вражаючий час автономної роботи. Тому придивимось поближче до останнього творіння Toshiba – ноутбука Portege Z30-E.

Екран и зовнішній вигляд

Пристрій має дисплей з діагоналлю 13.3”, роздільною здатністю 1920х1080 (Full HD), що володіє світлодіодним підсвічуванням й антибліковим покриттям.

Вага девайсу складає всього 1.2 кг, корпус виготовлений з магнієвого корпусу, а клавіатура має підсвічування, так що працювати на ньому можна де і коли потребується.

Продуктивність й автономність

Portege Z30-E оснащений найновішим процесором Intel Core 8 покоління на ядрі Kaby Lake-R (на даний момент відомо про моделі на 4-ядерних процесорах i5 8250U й i7 8550U з тактовою частотою 1.6 та 1.8 ГГц відповідно). Оперативна пам’ять типу DDR4 з частотою 2400 МГц, що є оптимальним варіантом для таких ноутбуків з сучасними процесорами. Portege Z30-E забезпечить високу швидкість завантаження системи й додатків та роботи з ними за рахунок високопродуктивного SSD всередині.

Літій-іонний акумулятор (за словами Toshiba) обіцяє мінімальний час роботи від акумулятора на позначці в 13 годин (для версії з 8550U).

Роз’єми і порти

Portégé Z30-E оснащений достатнім набором повноцінних роз’ємів. Три порти USB 3.0 забезпечать можливість швидкого обміну даними, а вхід HDMI буде корисним, наприклад, для презентацій. Роз’єм LAN Gigabit гарантує швидкий доступ до локальних мереж.

Безпека и надійність

Portégé Z30-E спроектовано таким чином, щоби гарантовано пропрацювати мінімальний строк служби й пройшов тест H.A.L.T. (High Accelerated Life Test), який імітує приблизно 3 роки постійної експлуатації. Тест від незалежного німецького дослідницького інституту TÜV Rheinland включає в себе випробування на падіння, розлив рідини, температуру та тиск. Отож з Portégé Z30-E можна не хвилюватись, він витримає багато що.

Платформний модуль (TPM) забезпечує надійне зберігання важливих даних на ноуті. Опціональна смарт-карта й SecurePad з пристроєм зчитування відбитків пальців не дозволять нікому, окрім гіпотетичному власнику, увійти в систему. Керувати Portеgе Z30-E легко завдяки технології Intel Active Management Technology (AMT), котра дає можливість IT-відділу легко виконувати оновлення різноманітних утиліт.

Toshiba Portege Z30-E повинен з’явитися в продажі у другому кварталі 2018 року.


                         



Коментарі