Технології
Подобається

Факт! Штучний інтелект вчить дітей краще, ніж репетитори

23/12/2017
Факт! Штучний інтелект вчить дітей краще, ніж репетитори

Алгоритми китайського стартапу Yixue Education швидко знаходять прогалини в знаннях учнів, і складають програму підготовки до університетських іспитів.

У Китаї дуже серйозно ставляться до вступу до ВНЗ – там вважається, що світле майбутнє для дитини можливе, тільки якщо він надійде в престижний навчальний заклад. Тому в країні процвітає професія репетиторів, які готують дітей до китайського аналога ЗНО. Стартап Yixue Education готується перевернути цю ситуацію, стверджуючи, що «комп'ютерний репетитор» впорається із завданням набагато краще.

Популярне: Абонплата і штрафи: Усе що потрібно знати про новий закон

Було проведено тестування штучного інтелекту Yixue Education і вчителів з 17-річним досвідом роботи. Вони працювали з 78 учнями, під наглядом місцевого відділу освіти та незалежних інтернет-аналітиків.

За чотири дні активних занять зі штучним інтелектом Yixue Education учні поліпшили свої показники за математичними тестами на 36,13 балів. При цьому після навчання з репетиторами протягом того ж часу успішність склала 26,18 балів.


Примітно, що створена програма може адаптуватися під будь-яку мову і будь-яку програму навчання. Уже зараз у Yixue є 100 000 клієнтів на платній підписці, 10 000 з яких платять мінімум півтори тисячі доларів за користування платформою.