Махінації
Подобається

“Липові” податківці орудують в Україні

06/12/2017
“Липові” податківці орудують в Україні

Як повідомили в Генічеській  ОДПІ, на сьогоднішній день на території Херсонської області активізувалися “податкові” телефонні шахраї.
 

Злочинна схема повторюється, тільки змінюються номери, з яких надходять телефонні дзвінки. Так, на мобільні телефони представників бізнесу Херсонщини надходять дзвінки від невідомих осіб, які представляються керівниками податкових органів. Зловмисники вимагають від бізнесменів перерахувати кошти з метою уникнення проведення перевірок підприємницької діяльності.

Дзвінки псевдоподатківців надходять з мобільних телефонів +38 (099) 790-75-64 та +38 (066) 267-08-96 можливо,  від осіб,  що відбувають покарання в місцях позбавлення волі.

Злочинці можуть використовувати інші номери телефонів, розрахункові рахунки банківських установ, представляючись керівництвом або іншими посадовими особами фіскальної служби області, та шахрайським шляхом вимагати грошові кошти.

Популярне: Вчені назвали ознаку швидкої смерті

Нагадаємо, Приватбанк повідомив про новий вид шахрайства у соціальній мережі Instagram. Банк закликав своїх користувачів бути обачними.

    


                         



Коментарі