Технології
Подобається

Новий iPhone SE шокує всіх

13/11/2017
Новий iPhone SE шокує всіх

У першій половині 2016 року компанія Apple представила світу і запустила в продаж флагманський 4-дюймовий смартфон iPhone SE, який успадкував частину технічного оснащення від iPhone 6s, а частина від iPhone 5s.

Перший час усі вважали цей апарат провальним і марним, однак все змінилося незабаром після того, як ціни на нього в усьому світу почали стрімко падати. Дійшло до того, що зараз iPhone SE в Росії, Індії та багатьох інших країнах – це найпопулярніший смартфон серед покупців серед всіх пристроїв Apple.

Популярне: Комусь додали менше ніж 200 гривень, а комусь – більше 5 тисяч: підвищення пенсій

У зв'язку з цим, очевидно, що новий iPhone SE покажуть в 2018 році, так як Apple однозначно не захоче втрачати величезний прибуток і нішу, яку вона зараз займає за допомогою цього смартфона. І вже зараз можна висунути досить точні припущення про те, яке технічне оснащення він отримає. З огляду на той факт, що модель зразка 2016 року отримала від iPhone 5s екран, фронтальну камеру і зовнішній вигляд, а все інше від тодішнього флагмана iPhone 6s, то стає зрозуміло і очевидно, чого чекати від нового iPhone SE.

Якщо дотримуватися цієї гіпотези, то новий iPhone SE зразка 2018 року по і раніше буде оснащений 4-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю одна тисяча сто тридцять шість на 640 пікселів, все тим же стильним корпусом, а також 7 Мп фронтальною камерою, яку він успадкує від iPhone 7 ( попереднього флагманського покоління). Все інше технічне оснащення в новинці буде від iPhone 8.

На превеликий жаль, Безрамковий OLED-дисплея в цьому смартфоні не буде, так як його не можна зустріти навіть в iPhone 8 і iPhone 8 Plus, а так як новинка буде коштувати відчутно менше, то їй він точно не світить. Це означає, що новий iPhone SE зможе похвалитися топовим 6-ядерним процесором Apple A11 Bionic з просунутою підтримкою доповненої реальності, 12 Мп основною камерою, 2 ГБ оперативної пам'яті, графічним прискорювачем PowerVR Series7XT Plus, підтримкою технології 3D Touch, роз'ємом Lightning, а також корпусом із захистом від води і пилу за стандартом IP68.

Також велика ймовірність, що новинка отримає задню скляну задню кришку для сумісності з технологією бездротової зарядки, яка зараз є в iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3, AirPods і звичайно ж iPhone X.

Навіть при офіційній ціні в районі 36 990 рублів в Росії на старті продажів за модель з 32 ГБ постійної флеш-пам'яті, при такій кількості особливостей, новий iPhone SE, який покажуть в 2018 році, однозначно приведе всіх у шок.

Новинка буде користуватися неймовірно великою популярністю особливо в тих країнах, де доходи місцевого населення невеликі, тобто в Індії, Китаї та багатьох інших регіонів світу. Імовірно, анонс пристрою відбудеться в березні 2018 року, тобто вже менш ніж через півроку.