Технології
Подобається

Омелян про Ryanair: “Кістьми ляжу, але компанія буде в Україні”

27/07/2017
Омелян про Ryanair: “Кістьми ляжу, але компанія буде в Україні”

Міністр заявив, що відчуває особисту відповідальність за ситуацію, яка зараз склалася з відмовою Ryanair працювати в Україні

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що впевнений в поверненні авіакомпанії Ryanair в Україну до кінця цього року. Про це міністр сказав сьогодні в Дніпрі на прес-конференції.


"Я впевнений, що Ryanair в цьому році буде в Україні, я кістьми ляжу, але компанія буде в Україні", – заявив міністр.

Міністр також заявив, що відчуває свою особисту відповідальність за ситуацію, яка зараз склалася з відмовою компанії Ryanair працювати в Україні.

Популярне: Аферисти крадуть в українців мобільні номери: чим це загрожує
"Я чітко розумію, що якби я не ініціював цей процес, ніяких переговорів в Україні щодо Ryanair не було. Ситуація, яку ми зараз маємо, – класична і, на жаль, негативна історія в Україні. З одного боку, ми розповідаємо, що вітаємо світові компанії в Україні, залучаємо іноземних інвесторів. Однак, коли міжнародна компанія заходить в Україну, знаходяться тисячі причин, щоб вона не зайшла", – сказав Омелян.
Нагадаємо, вчора Омелян проінформував, що МАУ подала позови проти Мінінфраструктури і Ryanair, а також вимагає від аеропорту "Львів" розірвати договір з лоукостером.