Технології
Подобається

Одесу і Тель-Авів сполучає прямий авіарейс

26/06/2017
Одесу і Тель-Авів сполучає прямий авіарейс

Сьогодні, 26 червня, авіакомпанія Sun d’Or International Airlines, почала виконувати прямі рейси Тель-Авів – Одеса – Тель-Авів.

Про це повідомляє офіційний сайт Одеського аеропорту.

За традицією, перший рейс зустрічали водним салютом. Персонал аеропорту привітав екіпаж квітами. Біля борту повітряного судна представники аеропорту та авіакомпанії урочисто розрізали святковий торт.

Популярне: Де в Україні можна купити техніку за безцінь
 

За словами генерального представника авіакомпанії EL AL Israel Airlines в Україні Олега Максимова, у компанії очікують, що маршрут Тель-Авів Одеса – Тель-Авів буде користуватися великою популярністю, бо попит на даний напрямок тільки зростає. Уже зараз авіакомпанія розглядає можливість збільшення частоти польотів в майбутньому».

Польоти здійснюватимуться двічі на тиждень – щопонеділка та щоп’ятници на повітряних судах типу Boeing 737-800 в компоновці – 185 крісел туристичного класу. Виліт з Одеси о 9:45, приліт в Тель-Авів о 12:30, виліт з Тель-Авіва о 5:55, приліт до Одеси о 08:40 за місцевим часом. Продаж авіаквитків на рейси доступна в агентської мережі та на сайті перевізника.


                         



Коментарі