Без категорії
Подобається

Потап розхвалив Каменських?! Стрибок співачки уперед – “Це все наша Настя”

30/04/2024
Потап розхвалив Каменських?! Стрибок співачки уперед  – “Це все наша Настя”

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь. Ми починаємо.

Потап висловив свої враження від нового кліпу своєї дружини Насті Каменських, який став центром уваги ЗМІ. Репер привітав Настю з успішною прем'єрою кліпу на трек "Moloko", розхвалив і наголосив на всіх її чудових якостях.

На своїй сторінці в Instagram Олексій Потапенко опублікував новий пост, у якому розхвалив Каменських.

"Цей проєкт мав стартувати ще до війни, але все змінилося… NK за цей час зробила неймовірний стрибок уперед як артистка, як людина, як співачка!" – написав Потап.

Крім того, він також зазначив, що її досягнення включали участь у  концертах, інтерв’ю та благодійних зборів, а також зйомки по всьому світу і тур в Україні "з неймовірною програмою в повному Палаці "Україна".

"Це все наша Настя! Я кажу "наша", тому що її талант належить усім нам, її шанувальникам і шанувальникам! Її неможливо не любити і не зачаровуватися, а її цілеспрямованості можна позаздрити! Вона чітко йде до своєї мети! Її люблять і поважають у міжнародному світі музики, вона несе радість, гумор і любов!" – розповідає Олексій Потапенко.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто зазначити, що раніше Олексій Потапенко, як чоловік Каменських та її музичний продюсер, вирішив підтримати зірку. Однак спосіб для цього він вибрав досить незвичайний. Потап у своїх соцмережах часто поширював відео під пісню  "Moloko". На його сторінці в TikTok з'явився короткий ролик, де музикант поливає свою голову молоком під пісню дружини. Також за допомогою молока він вирішив поголити обличчя.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся


                         



Коментарі