Без категорії
Подобається

Шалені звинувачення: Росія випробовує план відволікання, звинувачуючи Україну в атаках на ЗАЕС

16/04/2024
Шалені звинувачення: Росія випробовує план відволікання, звинувачуючи Україну в атаках на ЗАЕС

Привіт! Це Корупція Ексклюзив, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь. Ми починаємо.

У понеділок, 15 квітня, на засіданні Ради Безпеки ООН постійний представник України при ООН Сергій Кислиця заявив, що Росія намагається відвернути увагу від своєї провини та звинуватити Україну в атаках на ЗАЕС. Він також наголосив, що так Росія сподівається відволікти увагу від головного питання – деокупації ЗАЕС.

"Ми категорично відкидаємо божевільні звинувачення в тому, що Україна може стати причиною ядерної катастрофи. Хтось вірить, що країна, яка досі оговтується від найбільшої ядерної катастрофи, хотіла б повторення Чорнобиля 1986 року? Це ідея, яка могла прийти в голову лише кремлівським пропагандистам, адже тільки кремлівські пропагандисти відкрито мріють про те, щоб радіоактивний пил замінив українські міста", – каже Кислиця.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Кислиця відзначив, що росіяни пропонують світу версію, ніби ядерні реактори, що мають захист від найважчих ударів, були атаковані FVP-дронами ближньої дії, призначені для ураження піхоти й невеликої техніки. Кислиця додав, що мілітаризація станції та прилеглих окупованих територій залишається частиною військової стратегії Росії, яка використовує їх як прикриття для артилерійських ударів по територіях і населених пунктах на іншому березі Дніпра.

"Міжнародна місія підтримки та допомоги Запоріжжі регулярно фіксує численні обстріли вихідної артилерії з поблизу об'єкта. Наявність російської військової техніки та особового складу на ЗАЕС підтвердили незалежні спостерігачі та МАГАТЕ. Нещодавно у соцмережах з'явилися нові кадри російських солдатів і військової техніки у залах енергоблоків", – нагадав Кислиця та закликав міжнародну спільноту засудити російські провокації.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та сторінки в фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі