Без категорії
Подобається

“Потрібно знищувати українські ГЕС” – РФ загрожує затопленням! Чи є ризик для України?

16/04/2024
“Потрібно знищувати українські ГЕС” – РФ загрожує затопленням! Чи є ризик для України?

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

У російських пропагандистських каналах почали говорити  про необхідність знищення українських гідроелектростанцій, як частину планів Росії. Ці загрози стали відомі від пропутінського блогера Юрія Подоляки. Проте, полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор та військовий експерт Роман Світан каже, що російським загарбникам не вдасться реалізувати такі плани.

Він заявив, що знищення Київської гідроелектростанції – складний і тривалий процес, що потребує значної підготовки. Крім того, російським окупантам не вистачає ресурсів, щоб втілити у життя подібні загрози.

Світан підкреслив, що ключовою є не сама інформація, яку кажуть пропагандисти, а підготовка ворогів до конкретних дій.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Крім того, Роман Світан підкреслив, що окупантам потрібно було б дуже довго готуватися і наполегливо працювати, щоб затопити Київ. Військовий експерт відзначив, що будь-яку українську дамбу неможливо просто знищити за допомогою крилатих або балістичних ракет.

"Це повинні бути серйозні удари з авіабомбами досить довгий час, а такої опції в росіян немає", – каже Світан.

Варто зазначити, що раніше президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" і експерт з енергетики Михайло Гончар висловився щодо можливого підриву Київської ГЕС. За його словами, дамба цієї станції проєктується з урахуванням великого запасу міцності, оскільки вона повинна утримувати мільярди тонн води. Гончар каже, що "якась окремо взята боєголовка ракети чи бомба у 500 чи 1500 кг питання не вирішить, адже йдеться про підрив десятків тисяч тонн надзвичайно міцної залізобетонної конструкції".

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі