Без категорії
Подобається

Грабський: Путін поспішає, а це знак відчаю на фронті! Що стоїть за цим тактичним відчаєм?

16/04/2024
Грабський: Путін поспішає, а це знак відчаю на фронті! Що стоїть за цим тактичним відчаєм?

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь. Ми починаємо.

Використовуючи тимчасові труднощі України у забезпеченні, противник робить усе можливе, щоб прорватися і досягти тактичних результатів, які, на думку росіян, створять передумови для успішніших оперативних дій. Сьогодні, 16 квітня, військовий експерт Сергій Грабський, висловив свою думку щодо цього, коментуючи інтенсифікацію бойових дій з боку російських окупаційних військ на напрямку Донецька.

“Путін дуже поспішає. Давайте послідовно розглянемо ситуацію, що склалася. Із заявлених 1 млн 200 тис. снарядів 180 тис. вже законтрактовано і найближчим часом будуть в Україні. І темпи постачання тільки наростатимуть. Тобто, опір українських Сил оборони зростатиме на всіх ділянках фронту, і тому противнику буде ще складніше пробиватися вперед, якщо він зможе пробиватися вперед. Також ми розуміємо, що, попри затримки з американською допомогою, допомога нам все одно надходить. Ми вже рахуємо вже не квартали, а місяці та тижні до того часу, коли в українському небі оперуватимуть українські F-16, що серйозно ускладнить завдання противника щодо проведення будь-яких наступальних операцій”, — висловився Сергій Грабський.

Варто нагадати, що до цього літа передбачається, що 12 українських пілотів матимуть навички для здійснення бойових місій на F-16. Поява F-16 в Україні перетворить хід конфлікту. Завдяки винищувачам ворог втратить можливість вільно проводити атаки керованими бомбами та ракетами. Це не лише підвищить безпеку військових операцій, а й змусить противника переглянути свої стратегії та тактику. Обладнані передовими системами навігації та озброєнням, F-16 буде ключовим активом у забезпеченні повітряної переваги та зменшенні загрози для підконтрольних територій.

Ці новітні винищувачі не лише зможуть ефективно протистояти у повітряних боях, але й істотно зміцнять системи протиповітряної оборони та забезпечать підтримку на землі для сухопутних військ. Це стане великим крок для України у просуванні на фронті.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Наразі російське командування систематично використовує поточні обставини для активного підготовчого процесу з метою створення максимально сприятливого ґрунту для подальших військових операцій. Вони продовжують посилювати свої військові сили, як з точки зору особового складу, так і з погляду поповнення озброєнням та бойовою технікою.

“Тому, використовуючи таку відчайдушну тактику, це дійсно — тактика відчаю, “тактика амеби”, про що говорив начальник Генерального штабу Естонії, противник лізе там, де він може залізти”, — стверджує військовий експерт.

Варто зазначити, що Грабський висловив переконання, що ворожі сили вже не можуть діяти на широких ділянках фронту, оскільки їм доводиться розподіляти свої ресурси та зосереджуватися на обмежених точках. Він зауважив, що противник, жертвуючи іншими напрямками, зосереджує свої зусилля там, де очікує успіху. Вже зараз видно, що ворог не може наступати на певних напрямках, де проводиться активна стримувальна операція з його знищення. Ворожі сили сконцентрувалися на обмежених точках, але навіть тут у них немає переваги. Таким чином, вони змушені використовувати всі можливі зусилля, щоб пробитися, зачепитися і утримати позиції, які вони зараз контролюють, що створює додатковий тиск на їхні ресурси та можливості.

Українські війська продовжують свій невпинний опір, не дивлячись на важкі обставини і обмежені ресурси. Експерт наголошує, що це не лише питання бойової майстерності, але й прояв вольової сили та відданості військових. Кожен крок, кожна дія українських сил демонструє величезну витривалість та рішучість протистояти ворогу.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал, фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі