Без категорії
Подобається

Анастасія Приходько потрапила в аварію перед концертом: машину пошкоджено, співачка ціла

16/04/2024
Анастасія Приходько потрапила в аварію перед концертом: машину пошкоджено, співачка ціла

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь.  Ми починаємо.

Українська співачка Анастасія Приходько викликала шок у фанів, повідомивши, що потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. Інцидент стався на шляху до селища Чорнобай Черкаської області, де зірка мала виступити із концертом в рамках туру "Холодно".

"Їхала артистка на концерт до Чорнобая…А потрапила в ДТП", – поділилася співачка.

Виконавиця не стала вдаватися в деталі щодо події, але вказала, що причиною були не відремонтовані дороги у жахливому стані. Вона наочно продемонструвала стан дорожнього покриття – глибокі ями, які неможливо об'їхати. При цьому Приходько не стримувала своїх емоцій після ДТП і гостро висловлювалася.

Приходько заявила, що володіє інформацією про відповідального за ту ділянку дороги і, ймовірно, звертатиметься до компанії зі скаргами. Однак, вона не розкрила саму причину ДТП.

"А тут я триповерховий мат говорю в бік компанії… Я вже знаю, хто відповідальний за цю трасу!" – зазначила співачка.

Варто зазначити, що судячи з відео, які Приходько опублікувала в InstaStories, не було видно жодної іншої машини, що могла би бути причиною дорожньо-транспортної пригоди, тому неможливо стверджувати, що посеред ночі, окрім команди артистки, ще хтось був на дорозі.

Після зіткнення автомобіль Насті Приходько отримав значні пошкодження, у результаті чого співачка була змушена викликати евакуатор.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто зазначити, що на щастя, ніхто не постраждав. Несподіваний інцидент залишив Анастасію Приходько переляканою, але без серйозних наслідків.

"Спасибі всім, хто допоміг. Вперше їхала на евакуаторі і везла свою "ластівку". Злякалася неймовірно", – подякувала співачка.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі