Без категорії
Подобається

“Це вже навіть не смішно” – Відповідь Третьої штурмової на ідею Макрона про перемир’я

15/04/2024
“Це вже навіть не смішно” – Відповідь Третьої штурмової на ідею Макрона про перемир’я

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Президент Франції, Еммануель Макрон, має надію, що під час літніх Олімпійських ігор вдасться досягти припинення вогню в конфліктних регіонах, а саме в Україні та Газі. Він активно шукає підтримку в цьому питанні від різних міжнародних партнерів, включаючи лідера Китаю, Сі Цзіньпіна.

"Лідер Китаю через кілька тижнів приїде до Парижа. Я його попросив допомогти. У 2022 році перед нами теж стояло таке завдання перед зимовими Олімпійськими іграми, які приймав Китай… Тож це також може стати дипломатичним моментом задля миру", – сказав Макрон.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Максим Жорін, заступник командира Третьої штурмової бригади, висловив свою реакцію на ініціативу президента Франції Еммануеля Макрона стосовно оголошення перемир'я в Україні на період проведення Олімпіади.

"Єдиний варіант для Франції, чи будь-якої іншої країни посприяти миру в Україні, добре відомий тому ж Макрону – відправити нам засоби ППО, техніку, а можна й військовий контингент. Тим більше, французьке суспільство, судячи з соцопитувань, готове до цього", – стверджує Жорін.

Офіцер відзначив, що пропозиція щодо припинення вогню на певний період стала настільки недоцільною, що "це вже навіть не смішно".

"Мабуть Заходу хочеться отримати сотий урок про те, що росіяни демонстративно порушують всі обіцянки, принижуючи тих, хто в них повірив", – сказав Жорін.

Він переконаний, що партнери мають глибоке розуміння того, як досягти мирного врегулювання конфлікту в Україні.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі