Без категорії
Подобається

Операція після важкої травми! Олена Шоптенко розповіла про травму ноги та поділилася фото з лікарні

15/04/2024
Операція після важкої травми! Олена Шоптенко розповіла про травму ноги та поділилася фото з лікарні

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь. Ми починаємо.

Кілька тижнів тому зірка "Танців з зірками", Олена Шоптенко отримала серйозну травму двох колінних суглобів. Вона пояснила, що причиною цього стали інтенсивні тренування та надмірне навантаження в результаті напруженого робочого графіку. Знаменитість зауважила, що ніколи раніше вона не мала справи з такими серйозними травмами.

Пізніше Олена поділилася зі своїми підписниками деталями щодо операції, яку їй довелося перенести. Шоптенко висловила щирі слова подяки за їхню підтримку та добрі побажання. Вона повідомила, що операція пройшла успішно, але не обійшлося без труднощів. Тепер хореографиню чекає період реабілітації.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто зазначити, що Олена розмістила в Інстаграм фото на милицях з реабілітаційного центру у Відні, Австрія, поділившись з прихильниками своїм перебуванням у цьому медичному закладі та пояснивши, з якою метою вона там перебуває.

Також танцівниця розповіла, що пройшли вже два важкі тижні лікування, і наразі вона відчуває помітне полегшення. Протягом останніх кількох днів біль у коліні значно зменшився.

Наразі хореографиня може ходити самостійно, але для підтримки використовує милиці – спеціальні пристосування, які допомагають Олені рухатись.

"Я вже пройшла кріотерапію для зменшення набряку та екстракорпоральну магнітно-трансдукційну терапію (ЕМТТ) для регенерації", – поділилася танцівниця.

Олена Шоптенко також зазначила, що їй заплановано зняти шви вже у вівторок, 23 квітня, що стане наступним етапом в її одужанні.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі