Без категорії
Подобається

Щойно! Козловський не на війні – його помітили на прогулянці в Києві!

13/02/2024
no-cover

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся на канал. Ми починаємо

Український співак Віталій Козловський, який військовослужбовець у Збройних силах України, був знятий під час прогулянки вечірнім Києвом у компанії своїх друзів.

Відомий український поп-співак Віталій Козловський, який останнім часом служив у Нацгвардії, а потім – у Збройних силах України, був знятий під час прогулянки вечірнім Києвом у компанії своєї піарщиці Юлії Бакуменко. Відповідне фото 5 лютого було опубліковано на сторінці в Facebook їхньої подруги Ніли Максимчук.

«Мої друзі. Завжди рада вам. Люблю», – підписала вона знімок.

На фото Козловський зображений не в уніформі, а в чорній кепці та чорній куртці. До речі, співак не публікував цей знімок у своїх соцмережах.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

До слова, зовсім недавно колишній продюсер Козловського Ігор Кондратюк заявив, що він більше не отримує відрахувань з військової зарплати співака через старе судове рішення про порушення авторських прав.

«Мені просто цікаво – де зараз Козловський? Здивований тим, що виплат не надходить, ймовірно, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде – у нього немає офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплату, перебуваючи у ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми з законом? Ні. Отже, робимо висновок, що рядовий Козловський зник», – сказав тоді Кондратюк.

У відповідь на таке заявлення Кондратюка, Козловський лаконічно та нецензурно виругався.

Нагадаємо, раніше музичний продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому ніколи не простить Козловського. Шоумен назвав єдину умову, за якої співак може не сплачувати борг.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся