Без категорії
Подобається

Розважається не по-дитячому: Козловський чудить у Києві! Чому не на фронті?!

13/02/2024
Розважається не по-дитячому: Козловський чудить у Києві! Чому не на фронті?!

       Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь на канал. Ми починаємо.

Нещодавно український співак Віталій Козловський був помічений у чорному одязі на прогулянці в Києві. Проводив час шоумен разом зі своїми друзями, прогулюючись вечірнім містом.

      Нагадаємо, що раніше Відомий український поп-співак Віталій Козловський служив у Нацгвардії, а після – у ЗСУ. Приятелька Козловського Ніла Максимчук на своїй сторінці у Facebook опублікувала фото з дружньої прогулянки компанії, коментуючи його теплими словами.

"Мої друзі. Завжди вам рада. Люблю", – підписала вона знімок.

    На фото Козловського зображено не у формі, а у чорній кепці та чорній куртці.

     А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

   Продюсер Козловського Ігор Кондратюк уже прокоментував дану подію. Він заявив, що більше не отримує відрахування з військової зарплати співака через старе рішення суду щодо порушення авторських прав.

"Мені просто цікаво – де зараз Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде – у нього немає офіційної зарплати. Адже він не може не отримувати зарплату, перебуваючи у ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми із законом? Ні. Отже, робимо висновок, що рядовий Козловський зник", – сказав тоді Кондратюк.

    Співак теж негативно висловився у бік продюсера, коментуючи його критикуючі заяви.

"Я не поважаю людей, які роками кошмарять інших людей. Конфлікт триває з 2012. Я не можу спокійно реагувати на цю людину. Він — для мене не людина. Я перед нею молокосос. Я його не поважаю. За все подякував. Але людина вже 10 років робить тобі зло .Вже нема за що, не дякую йому, перестав.Кондратюку бажаю, щоб він відвів від мого життя, знайшов корінь щастя, допомагав іншим людям", – підсумував співак.

          На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок. Почуємся.