Без категорії
Подобається

Шойгу начудив! Як Росія ковзає в російсько-українській грі?

16/08/2023
Шойгу начудив! Як Росія ковзає в російсько-українській грі?

 

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш ютуб канал, ставте лайки та обов’язково коментуйте, а також не забувайте про телеграм =, посилання у шапці профілю

Армія Росії виявляється нездатною придумати стратегію на фронті. Натомість їх сили лише зосередилися на Куп'янському напрямку, не надаючи значення повноцінному наступу, а лише захищаючись.

З іншого боку, Збройні Сили України із суцільним завзяттям атакують відразу декілька ключових точок фронту, як підтверджує Вадим Скібіцький, представник Головного управління розвідки МОУ.

Скібіцький акцентує, що Росія знаходиться у досить пасивному стані. Їхній локальний спроби наступу на Куп'янському напрямку не приносить бажаного успіху, при цьому вони не припиняють своїх спроб переслідувати стратегічні мети, виправдовуючи своє вторгнення.

Підписуйтесь на телеграм – всі новини там, а ми продовжуємо

В рецентній заяві Шойгу, який після попередніх збурень у Кремлі стає все більш активним на публіці, спрямованою до світової аудиторії, він вказав, що однією з основних мет зараз є звільнення їхніх військових з полону в Україні. Здавалося б, дещо відхиляючись від своїх первісних ідеологічних мет "денацифікації" та "демілітаризації".

Його недавнє появлення у російських ЗМІ, де Шойгу демонструється як активний і зосереджений, втім, під час аналізу стратегічних моментів на відео відбувається явна та відчутна несамовитість.

Незважаючи на все це, багато росіян продовжують сприймати українців як "нацистів", ігноруючи факти та реальність полонених, які підтверджують гідні умови утримання в Україні.

Нагадуємо, Росія навчилася самотужки збирати ударні дрони типу "Шахед" , однак досі залежна від Ірану через деталі для БпЛА. Із спробами агресії на території України, ворог використовує безпілотники, збудовані на базі компонентів з Ірану.

Проте, ці дії не залишаються без відповіді. Українські системи протиповітряної оборони успішно відбивають такі атаки, демонструючи готовність та високу ефективність протистояння загрозам у повітрі. 

 

 

 

 

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.

 

 


                         



Коментарі