Без категорії
Подобається

Росіянин написав”Слава Україні”, щоб не виїжджати з України

16/08/2023
Росіянин написав”Слава Україні”, щоб не виїжджати з України

Привіт друзі! КРІНЖ НОВИНИ – цікаві новини із боліт Росії. Підписуйтесь на наш телеграм канал, ставте лайки та коментуйте наші відео, а ми починаємо

На території Київської області прикордонні служби зупинили особу з метою перевірки ідентифікаційних документів. Під час перевірки виявилося, що чоловік є громадянином Російської Федерації і протягом тривалого часу перебуває на території України, перевищивши дозволений термін перебування. Інформація про цей інцидент була оприлюднена Держприкордонслужбою України.

Найбільше дивувала рукописна нотатка "Слава Україні" у паспорті громадянина, поруч з якою було намальовано серце.

Росіянин зізнався, що робив це в знак солідарності з Україною та як спробу "анулювати" свій документ, щоб уникнути повернення на батьківщину.

Держприкордонслужба вирішила звернутися до громадян з голосуванням у Telegram, щоб з'ясувати, наскільки вони вірять росіянину, пропонуючи два варіанти: "ні, я йому не довіряю" або "так, якщо він запалить Кремль".

Зазначимо також, що, незважаючи на інтенсивну військову пропаганду, антивійськові настрої серед росіян стають все сильнішими. За даними російської агентства "Russian Field", опитавши 1609 росіян, було виявлено, що 35% з них вважають "спецоперацію" помилкою і хотіли б змінити рішення про її початок, якби мали таку можливість.

Дедалі більше молодих росіян (у віці 18-24 років) критично сприймає так звану "спецоперацію" у Україні, вважаючи її помилкою – аж 57% опитаних. Натомість старше покоління, що було більше піддатне пропаганді, схильніше до ідеї продовження агресії. Цікаво, що вперше менше половини опитаних росіян (49%) заявило, що не змінило б рішення щодо розпочатку "СВО". Причому цю думку в основному розділяли чоловіки віком від 45 років.

Але от зустрічаємо дивну нелогічність у позиції росіян: 64% опитаних висловили готовність підтримати Путіна у рішенні про новий наступ на Київ, але одночасно 72% підтримали б ідею підписання мирної угоди з тим же Києвом. Схоже, що такі погляди можна розглядати як вияв лояльності до поточного російського режиму або як підсвідомий страх перед його можливими репресіями, але вони вряд чи свідчать про реальну підтримку військових дій.

На цьому я з Вами прощаюся підписуйтесь на наш канал, натисніть на дзвіночок і не забудьте перейти на наш новий Телеграм канал. Посилання у описі.


                         



Коментарі