Економіка світу
Подобається

Китай обирає Росію! Кім Чен Ін підтверджує прихильність до Путіна!

16/08/2023
Китай обирає Росію! Кім Чен Ін підтверджує прихильність до Путіна!

Слава Україні! Корупція.Інфо ексклюзив – перші про головне. Підписуйтесь на наш новий канал інтерв’ю корупція інфо онлайн. Посилання в описі.

15 серпня відбулась історична подія у світі геополітики, коли лідер Північної Кореї, Кім Чен Ин, здійснив дивовижний крок у напрямку зміцнення дипломатичних зв'язків з Російською Федерацією. У своєму висловлюванні, адресованому кремлівському диктатору Володимиру Путіну, Кім висловив намір перетворити відносини між цими двома країнами у взаємовигідний та стійкий альянс.

Ця новина стала результатом обміркованих рішень вищих керівництв обох держав і вражає своєю значущістю для світової політичної арени. Згідно з повідомленням, Кім Чен Ин заявив, що він вбачає можливість зміцнення та удосконалення відносин Північної Кореї з Росією на основі довгострокових стратегічних перспектив.

За даними офіційного центрального інформаційного агентства Північної Кореї, Кім відзначив, що історія дружби обох країн має коріння ще в Другій світовій війні, коли вони об'єднали зусилля для перемоги над Японією. Тепер, в сучасному світі, ця дружба розцвітає в силі та стабільності, а також грає ключову роль у зусиллях боротьби проти імперіалістичних загроз та гегемонії.

Кім Чен Ин підкреслив, що спільна боротьба в минулому і партнерство в сучасності підтверджують непохитність дружніх відносин між цими двома народами. Його слова відзначають віру у взаємовигідне співробітництво, спрямоване на захист свободи та суверенітету.

Завдяки цьому важливому анонсу від Кіма Чен Іна, ми можемо спостерігати важливий розвиток подій у світовій арені, де зміцнення відносин між Північною Кореєю та Росією може стати важливим кроком у забезпеченні миру, стабільності та взаємовигідних зв'язків між державами.

"Моя непохитна віра в те, що дружба та солідарність будуть і надалі еволюціонувати до тривалих стратегічних зв'язків, як вимагає нова епоха," – поділився Кім.

ТЕРМІНОВО ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ, ЩОБ ПЕРШИМИ ОТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЮ

 

У своєму посланні Кіму, Путін висловив намір Росії "посилити взаємодію в усіх сферах на користь обох народів, забезпечити стійку стабільність та безпеку на Корейському півострові та в Північно-Східній Азії".

Варто відзначити, що ці захоплюючі послання були доручені написати саме перед наступним великим ювілеєм – 78-ю річницею визволення Кореї від тягаря японського колоніального панування, яке тривало впродовж періоду з 1910 до 1945 року. Ця важлива історична подія також вшановується як національне свято в сучасній Південній Кореї.

Надзвичайно вражаюче є те, що Кім Чен Ін у своїх зверненнях до народу наголосив на важливості готуватися до можливого військового конфлікту. Останнім часом його заклики стосовно військової підготовки, збільшення обсягів виробництва зброї та розширення масштабів військових навчань знайшли відгук серед громадськості і стали предметом обговорення на міжнародному рівні.

Неабиякий резонанс викликала також інформація про звільнення Кімом Чен Іном з посади головного генерала країни, який виконував цю важливу функцію впродовж близько 7 місяців. Звісно, причини цієї несподіваної роковини в керівництві військового апарату держави залишаються прихованими від загальної громадськості.

І врешті-решт, новим головнокомандуючим Генштабу Північної Кореї призначено Рі Ен Гіля. Це ім'я не є незнайомим, оскільки він раніше вже займав пост міністра оборони у країні. Ця доручена йому нова відповідальна роль стає предметом зацікавленості та уваги як внутрішньо, так і зовнішньополітично, і зокрема, надзвичайно важливим аспектом для стабільності регіону.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок. Наш Телеграм канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся


                         



Коментарі