Економіка світу
Подобається

Огляд WBT токена: виникнення, особливості, вартість

30/10/2022
Огляд WBT токена: виникнення, особливості, вартість

WBT token – це криптовалюта, яка у вересні 2022 року з'явилася на сайті криптобіржі WhiteBIT і відразу підкорила своєю функціональністю. Криптовалюта не має свого блокчейну і, відповідно, її не можна майнити. У монети WBT можна лише інвестувати та чекати на їх ріст у ціні.

У цій статті хотіли б більш детально розповісти про особливості WhiteBIT Token та про всі його можливості у світі криптовалюти.

Виникнення криптовалюти WBT

WBT token вважається супер перспективним проектом, який неочікувано з'явився на ринку просто під час війни. І не просто з'явився, а успішно почав підкорювати світ криптовалюти з перших хвилин його існування. Ми сміливо можемо таке заявляти, адже перші 1 081 409 монет були викуплені інвесторами протягом 15 хвилин життя проекту.

До того ж слід відмітити, що ця монета випущена криптобіржею WhiteBIT, яка вважається дуже успішною платформою для торгівлі криптовалютою світового масштаба з трьома мільйонами користувачів із 150 країн світу. А отже проектові можна довіряти та інвестувати свої кошти.

Особливості та переваги криптовалюти WBT

Створювачі монети вирішили надати певні бонуси користувачам WBT токену, а саме:

  • безкоштовні виводи цифрових активів зі стандартами ERC-20 й ETN;
  • низькі торгові комісії на транзакції, які проводяться з допомогою WBT token;
  • можливість користування послугами AML-перевірок на платформі безкоштовно;
  • збільшені відсотки на реферальні ставки до 50%.

Окрім цього розробники попіклувалися про зручність використання цієї криптовалюти, саме тому інтеграція з іншими продуктами криптовалютної біржі є дуже простою.

Що стосується торгової пари, то найбільш популярною сьогодні є WBT USDT. Адже вартість більшості криптовалют визначається в еквіваленті до долара США, який по вартості йде 1 : 1 до стейблоіну USTD.

Яка ціна WBT токена та чи варто в нього інвестувати?

Ціна WBT токена сьогодні перетнула позначку 14 доларів США і вона продовжує збільшуватися. Це пов'язано з тим, що розробники криптовалюти роблять усе для того, аби цей проект приніс прибутом і їм, і найбільш досвідченим інвесторам, які встигли вчасно придбати цю монету.

Тому якщо ви все ще вагаєтесь, в яку криптовалюту вкласти свої кошти сьогодні, то радимо звернути увагу на цей новий та дуже перспективний проект. Проте інвестування у нього не потрібно затягувати.