Технології
Подобається

Зеленський закликав партнерів долучатися до відбудови України через платформу United 24

04/06/2022
Зеленський закликав партнерів долучатися до відбудови України через платформу United 24

Президент України Володимир Зеленський під час онлайн-презентації нової платформи United 24 закликав партнерів долучатися до проєкту відбудови країни.

Про це повідомляє сайт Президента.

«Руїни – це все, що залишається після російських військових. Але люди повинні мати куди повертатися. Вже зараз. Уже сьогодні. Ось чому я ініціював створення спеціальної платформи United 24. Це не просто фандрейзинг. Це також одна з можливостей довести росії, що зло не зможе перемогти», – сказав Зеленський.

Президент наголосив, що партнери можуть допомагати у будь-який спосіб. До прикладу, допомогти відбудувати міст до Ірпеня, руїни якого бачили всі, чи купуючи медичне обладнання, щоб лікарі мали змогу надавати якісну допомогу.

«Ми гарантуємо, що завдяки цим внескам ваші імена назавжди залишаться в історії України, історії захисту свободи та демократії. Будь ласка, долучайтеся до United24 сьогодні», – підсумував Президент.

Зеленський зазначив, що кожна пожертва важлива. В один клік можна пожертвувати кошти, які будуть переведені на рахунок Національного Банку України. Після цього кошти будуть розподілені по відповідних міністерствах.

Звіти про пожертви будуть оновлюватись кожні 24 години.

«Лише разом ми маємо потенціал зупинити війну, яку розпочала росія, і відбудувати те, що вона знищила. Разом ми можемо допомогти свободі перемогти тиранію», – додав він.

В межах платформи існує "єдине вікно" для пожертв за такими напрямами: допомога Збройним силам України, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

«Станьте донором для захисту. Станьте донором для порятунку. Станьте донором для відбудови», – підкреслив Президент.

 

 

 


                         



Коментарі