Головні Новини
Подобається

Акції у магазинах: чим небезпечні та як не потрапити на “гачок” не якісної продукції?

07/02/2019
Акції у магазинах: чим небезпечні та як не потрапити на “гачок” не якісної продукції?

Експерти просять ретельно спостерігати в першу чергу за акційними продуктами, які ви купуєте.

Невисока заробітна плата і навпаки – божевільні розцінки на комуналку. Коштів на життя залишається не так вже й багато. З цієї причини велика частина українців почали звертатися до акцій, знижок та бонусів, щоб заощадити.

Дієтологи і технологи рекомендують українцям, в першу чергу, звертати увагу на термін придатності та якість упаковки продуктів, які продають за зниженими розцінками в супермаркетах.


Проте у супермаркетах запевняють, зменшення вартості продукту – ніяк не означає, що продукти харчування зіпсовані.


“Знижені в ціні товари, це ті товари, які не втратили своїх споживчих якостей, але трохи може бути порушена упаковка, і можливо, є й такі, у яких термін придатності скоро закінчиться. На зниження ціни підлягають товари, групи фреш – це ковбаса, риба, хліб, сир, овочі, фрукти", – запевняють в супермаркеті.

Але до придбання подібних продуктів необхідно підходити дуже ретельно. Особливо треба подивитися на остаточний термін придатності.

“Тут він коштував 100 гривень, і тут він коштує 50 гривень. Але коли ми купуємо товар, ми повинні знати, що до кінця цього терміну ми повинні його з’їсти. Але, якщо ви збираєтеся ще тримати товар, то т тоді є ризик отримати отруєння", – попереджають технологи.

Дієтологи, в свою чергу, просять уважно дивитися на те, що купуєте, адже навіть одна гнила ягідка може зіпсувати цілу гілку винограду.


                         



Коментарі