Головні Новини
Подобається

Останній місяць зими “порадує”: Магнітні бурі в лютому 2019, прогноз по датах

30/01/2019
Останній місяць зими “порадує”: Магнітні бурі в лютому 2019, прогноз по датах

У перший місяць Нового року нас накрило відразу чотирма магнітними бурями, і лютий, на жаль, винятком не стане. Більш того, в самому короткому місяці в році буде одразу шість геомагнітних коливань. І до них варто грунтовно підготуватися, щоб уберегти своє фізичне та емоційне здоров'я. Для цього слід дізнатися, в які дати будуть магнітні бурі в лютому 2019.

Метеочутливим людям ця інформація допоможе убезпечити себе від негативного впливу сонця і підготуватися до можливого погіршення самопочуття.

Прогноз магнітних бур на лютий 2019 року
Останній місяць зими обіцяє відразу кілька сильних магнітних сплесків. Перший метеоудар очікується на самому початку лютого – 1 і 2 числа. Буря буде не дуже сильною, тому і геомагнітні збурення зможуть відчути тільки метеозалежні люди, і то, якщо не будуть дотримуватися обережності.

В середині місяця очікується досить сильний сплеск сонячної активності. Магнітні бурі очікуються з 19 по 21 лютого. І цей удар відчують всі. В даний період і за кілька днів до бур лікарі рекомендують відмовитися від алкоголю і шкідливих продуктів, в ідеалі – перейти на рослинну їжу і трав'яні чаї, які допоможуть очистити організм і вивести шкідливі речовини. Також рекомендується перенести всі важливі справи на дати до або після магнітного удару, так як вони можуть завершиться невдало.

В останній декаді місяця очікується ще кілька магнітних бур. Вони відбудуться 22, 27 і 28 лютого. Сила їх впливу буде слабкіше, ніж в попередній декаді, тому ці сплески відчують теж не все.

Як захиститися від магнітних бур
На нашій планеті, за даними вчених, всього 10% метеозалежних людей. Проте, сильні сплески на Сонце впливають на самопочуття всіх. Навіть у здорової людини в період сильних метеоударов може хворіти або крутитися голова, з'явитися втома, слабкість в тілі і загальне нездужання.

Ще один частий "симптом" у багатьох людей – безпричинно погіршується настрій. А ось у людей метеозалежних можуть бути більш негативні реакції, наприклад, зниження або підвищення артеріального тиску, загострення хронічних захворювань, мігрені.

Щоб уникнути негативного впливу сонячних бур, лікарі рекомендують обмежити фізичну активність, уникати шкідливої ​​їжі і алкоголю, віддавши перевагу легким овочевих страв. Також медики рекомендують дотримуватися водного режиму, більше відпочивати і уникати стресових ситуацій. Якщо ви метеозалежні, обов'язково тримайте під рукою необхідні ліки.


                         



Коментарі