Технології
Подобається

Хто може затьмарити популярність Samsung. Новинка на ринку смартфонів

06/08/2018
Хто може затьмарити популярність Samsung. Новинка на ринку смартфонів

Samsung домінує на ринку смартфонів. Втім, не тільки на ньому.

У тому сегменті, де лідерство Samsung проявляється найбільш сильно, в південнокорейського технологічного гіганта незабаром з'явиться новий конкурент – одна з найяскравіших в недавньому минулому компаній індустрії електроніки.

Samsung є лідером ринку OLED-панелей для мобільних пристроїв, поставляє 90% цих найважливіших компонентів. Друге місце, із значним відставання, займає LG – 7,7%. Чи зуміє поява третього помітного гравця змінити ситуацію на цьому ринку? Відповідь на це питання вирішила знайти компанія Sharp.

Sharp почне поставлять свої OLED-панелі вендорам смартфонів

Sharp – відомий японський виробник дисплеїв, що поставляє свої компоненти для власних смартфонів, що випускаються під брендом Aquos. Згідно з повідомленням виконавчого віце-президента компанії Кацуаки Номура (Katsuaki Nomura), Sharp хоче почати поставки своїх дисплеїв другим вендорам мобільних пристроїв.

Як повідомляється, Sharp вже почала в червні поточного року масове виробництво своїх OLED-панелей. Компанія широко відома в індустрії своїми фабриками, що випускає високоякісні дисплеї для ноутбуків.


                         



Коментарі