Технології
Подобається

Apple створили нову програму, яка зможе вилікувати від ” iPhone-залежності”

01/06/2018
Apple створили нову програму, яка зможе вилікувати від ” iPhone-залежності”

Компанія створила програмне забезпечення, яке контролюватиме кількість часу, яку користувачі проводять за гаджетами.

Протягом останніх місяців технологічного гіганта Apple все частіше критикували за те, що у користувачів з’являється залежність від його гаджетів. Наступного тижня Apple планує оприлюднити нове програмне забезпечення, яке допоможе вилікувати людей від їх залежності від iPhone. Про це повідомляє Bloomberg.

Днями Apple проводитиме щорічну всесвітню конференцію розробників в Сан-Хосе. Як правило, коли компанія модернізує свої операційні системи, вона фокусується на вдосконаленнях, які б привабили більше уваги з боку користувачів та заманюють їх новими додатками та іграми.

Популярне: “Якщо сім’я перебуває у складних життєвих обставинах і…”: Хто за новими правилами зможе отримати субсидію

Цього року Apple зробить все з точністю до навпаки: вона закликатиме менше використовувати гаджети.

Інженери компанії працюють над ініціативою Digital Health, серією інструментів, що допомагатимуть користувачам контролювати скільки часу вони проводять за своїми пристроями.

Раніше цього року інвестори Apple Jana Partners LLC та Каліфорнійська державна система вчителів-пенсіонерів критикували звикання до пристроїв компанії Apple. Тоді технологічний гігант з Купертіно пообіцяв додати «більш надійний» батьківський контроль за використанням дітьми та підлітками своїх продуктів.

На своїй власній конференції компанії Google представила аналогічні інструменти. Компанія має нове ПЗ, яке дозволяє користувачам відслідковувати як довго вони використовують певні додатки та нагадує людям про необхідність зробити перерву.


                         



Коментарі